ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καρντάσιανς: Η τεχνητή νοημοσύνη δείχνει πως θα ήταν χωρίς αισθητικές παρεμβάσεις (βίντεο)

Το βίντεο δείχνει στιγμιότυπα από μια πρόσφατη συνέντευξη της οικογένειας, παράλληλα με τις επεξεργασμένες εκδοχές τους

Καρντάσιανς: Η τεχνητή νοημοσύνη δείχνει πως θα ήταν χωρίς αισθητικές παρεμβάσεις (βίντεο)

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει προβλέψει πώς θα έμοιαζε η οικογένεια Καρντάσιανς-Τζένερ αν είχαν γεράσει φυσικά.

Η διάσημη οικογένεια, που είναι γνωστή για την αγάπη της για τα καλλυντικά, φαίνεται πολύ διαφορετική σε ένα ψηφιακά τροποποιημένο βίντεο που έγινε πρόσφατα viral στο TikTok.

Το κλιπ, που δημιουργήθηκε από τους Αυστραλούς streamers Vandahood Live, εκτιμά πώς θα έμοιαζαν σήμερα χωρίς αισθητική παρέμβαση οι Κιμ Καρντάσιαν, η Κάιλι Τζένερ, η Κλοέ Καρντάσιαν, η Κρις Τζένερ και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν .

Το βίντεο δείχνει στιγμιότυπα από μια πρόσφατη συνέντευξη της οικογένειας, παράλληλα με τις επεξεργασμένες εκδοχές τους.

@

♬ –

Η Κάιλι έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι έχει κάνει επέμβαση στο στόμα της, ενώ η Κλοέ πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι είχε κάνει επέμβαση στη μύτη.

khloe-1
kylie-1

«Χρησιμοποιήσαμε τρία διαφορετικά λογισμικά τεχνητής νοημοσύνης και δύο διαφορετικά τυπικά λογισμικά γραφικών και μια ολόκληρη εβδομάδα για να το πετύχουμε», είπε ο Κέιθ από το Vandahood Live.

«Έπρεπε να ακολουθήσουμε διαφορετική προσέγγιση για κάθε μέλος της οικογένειας, καθώς το καθένα υπέστη διαφορετικές αλλαγές με τα χρόνια».

Οι streamers χρησιμοποίησαν προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης όπως το Deep Face Lab, το FaceApp και το EbSynth για να δημιουργήσουν ασυνήθιστες εκδόσεις των προσώπων των διασημοτήτων.

Χρησιμοποίησαν επίσης προγράμματα όπως το DaVinci Resolve και το Adobe After Effects για να προσαρμόσουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες, όπως τον τόνο του δέρματος και τις αναλογίες του προσώπου.

Δεν είναι γνωστό αν όλα τα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν-Τζένερ έχουν κάνει πλαστική ή αισθητική παρέμβαση στο πρόσωπό τους. kim-1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
IMG_9386-448x800
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.