ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Κρις Τζένερ: Αποκάλυψε ότι έχει όγκο στο νέο τρέιλερ των «Kardashians» – Πώς αντέδρασαν οι κόρες της

Στο πρώτο teaser δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι ακόμη γνωστό αν ο όγκος είναι κακοήθης

Κρις Τζένερ: Αποκάλυψε ότι έχει όγκο στο νέο τρέιλερ των «Kardashians» – Πώς αντέδρασαν οι κόρες της

Την αποκάλυψη ότι οι γιατροί της βρήκαν έναν όγκο κάνει η Κρις Τζένερ σε ένα επερχόμενο κλιπ των «Kardashians».

Σε ένα νέο τρέιλερ για τον πέμπτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Hulu, η μητέρα των Καρντάσιαν και Τζένερ μίλησε στις κόρες της για τα αποτελέσματα της πρόσφατης ιατρικής επίσκεψής της.

Δείτε το τρέιλερ

Η Τζένερ φαίνεται να κάθεται δίπλα στον σύντροφό της, Κόρεϊ Γκαμπλ, καθώς μοιράζεται τα νέα με την Κλόι Καρντάσιαν, την Κένταλ και την Κάιλι Τζένερ.

«Έκανα την εξέτασή μου», λέει η 68χρονη Τζένερ στο κλιπ, ενώ συγκρατεί τα δάκρυά της. «Βρήκαν μια κύστη και έναν μικρό όγκο».

Η είδηση αιφνιδίασε τις κόρες της, καθώς η Κλόι φαίνεται ανήσυχη, ενώ η Κένταλ αγκαλιάζει την Κάιλι και προσπαθεί να την παρηγορήσει, ενώ κλαίει.

Στο πρώτο teaser δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι ακόμη γνωστό αν ο όγκος είναι κακοήθης.

Αλλά η υγεία της Τζένερ δεν είναι η μόνη ανησυχία των μελών της οικογένειας που παρουσιάζεται στο τρέιλερ.

Η μεγαλύτερη κόρη της, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, περιέγραψε λεπτομερώς το δύσκολο ταξίδι της εγκυμοσύνης της, που την είδε να υποβάλλεται σε επείγουσα εμβρυϊκή χειρουργική επέμβαση τον Σεπτέμβριο για να σώσει τη ζωή του μωρού.

Η Κόρτνεϊ και ο σύζυγός της Τράβις Μπάρκερ καλωσόρισαν ένα αγοράκι, τον Ρόκι, την 1η Νοεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.