ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέα «πυρά» από την Ραμόνα Βλαντή για Μπόμπα και Γαλύφα: «Αυτά τα κορίτσια πουλάνε μαϊντανό δεν έχουν να κάνουν με τη μόδα»

«Και ποια είναι η Βίκυ Καγιά για να μην την κρίνω εγώ;» λέει

Νέα «πυρά» από την Ραμόνα Βλαντή για Μπόμπα και Γαλύφα: «Αυτά τα κορίτσια πουλάνε μαϊντανό δεν έχουν να κάνουν με τη μόδα»

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks Ραμόνα Βλαντή ρωτήθηκε σε δηλώσεις της για την Κατερίνα Καραβάτου ως παρουσιάστρια του show, τα πρόσωπα που ακούγονται για την κριτική επιτροπή, ενώ στέλνει τα μηνύματά της για τις influencers, μεταξύ των οποίων η Έλενα Γαλύφα και η Χριστίνα Μπόμπα.

«Εγώ ήθελα για παρουσιάστρια κάποια που να έχει εξυπηρετήσει τη μόδα με κάποιον τρόπο, όπως η Βίκυ Καγιά. Αλλά και η Κατερίνα Καραβάτου είναι μία σοβαρή παρουσιάστρια» αναφέρει η Ραμόνα Βλαντή, ενώ για το όνομα της Βίκυς Κουλιανού στην κριτική επιτροπή του show απαντά: «Η Βίκυ για το GNTM νομίζω θα ήταν ταμάμ. Τώρα για το My Style Rocks… δεν ασχολείται με τη μόδα η Βίκυ».

«Δεν μπορεί να κρίνει καμία fashion blogger, είναι bloggers, το fashion το έβαλαν μόνες τους. Όλες που είναι μοντέλα του Instagram, bloggers, influencers, content creator… καλά κάνουν αλλά αυτά τα κορίτσια πουλάνε μαϊντανό, κρεμμυδάκια, τόνο. Πουλάνε οτιδήποτε έχει να κάνει με το σπίτι, λίγο telemarketing» σχολιάζει η Ραμόνα Βλαντή με αφορμή το όνομα της Έλενας Γαλύφα και της Χριστίνας Μπόμπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε απάντηση στις δηλώσεις της Μέγκυ Ντρίο, η Ραμόνα Βλαντή απαντά: «Και ποια είναι η Βίκυ Καγιά για να μην την κρίνω εγώ; Επιβεβαιώνει τα λεγόμενά μου ότι δεν έχει καμία θέση σε καμία κριτική επιτροπή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.