ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ο Lil Wayne εξομολογείται: «Έχω απώλεια μνήμης δεν θυμάμαι ούτε τους στίχους από τα τραγούδια μου»

«Και αυτή είναι απλώς η ειλικρινής αλήθεια μου»

Ο Lil Wayne εξομολογείται: «Έχω απώλεια μνήμης δεν θυμάμαι ούτε τους στίχους από τα τραγούδια μου»

Ο Lil Wayne αποκάλυψε σε μια νέα συνέντευξη στο Rolling Stone ότι δεν θυμάται στίχους από τα δικά του τραγούδια καθώς έχει απώλεια μνήμης.

«Δεν θυμάμαι τα “Tha Carter III”, “Tha Carter II”, “Tha Carter Ι” από το “Tha Carter IV’», παραδέχτηκε ο Lil Wayne.

«Και αυτή είναι απλώς η ειλικρινής αλήθεια μου. Θα μπορούσες να με ρωτήσεις για συγκεκριμένα τραγούδια και δεν θα ήξερα καν για τι μιλάμε» είπε ο Lil Wayne.

Ο ράπερ, πρόσθεσε ότι τα τραγούδια του δεν έχουν «καμία σημασία» για εκείνον αφού δεν τα θυμάται. Πρόσθεσε, δε, ότι η απώλεια μνήμης του είναι τόσο κακή που δεν θυμάται καν πότε κυκλοφόρησαν τα άλμπουμ του, τονίζοντας ως παράδειγμα το «Tha Carter III».

«Τόσο πολύ είναι που δεν ξέρω», είπε ο Lil Wayne προτού δώσει μια πιθανή εξήγηση για το γιατί το μυαλό του δεν θυμάται σημαντικά γεγονότα.

«Δουλεύω κάθε μέρα, αδερφέ — κάθε μέρα», είπε ο ράπερ. «Και επίσης, το βλέπω πάντα ως το κατάρα, ένας μέρος του δώρου και της κατάρας μου».

Ο Lil Wayne είπε ότι συμβιβάζεται με την κακή του μνήμη γιατί είχε ένα «καταπληκτικό μυαλό» που είναι ικανό να δημιουργήσει τόσες επιτυχίες που βρέθηκαν στην πρώτη θέση.

«Πιστεύω ότι ο Θεός με ευλόγησε με αυτό το καταπληκτικό μυαλό, αλλά δεν θα μου έδινε μια καταπληκτική μνήμη για να θυμηθώ όλα αυτά τα υπέροχα (τραγούδια)», είπε στο Rolling Stone.

Ωστόσο Lil Wayne φέρεται να έχει ιστορικό προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένης μιας μακροχρόνιας μάχης με την επιληψία.

Το 2017, ο ράπερ χρειάστηκε να ακυρώσει μια εμφάνιση στο Λας Βέγκας μετά από πολλαπλές κρίσεις που έπαθε, σύμφωνα με το Rolling Stone.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε αναίσθητος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Σικάγο ενώ είχε νοσηλευτεί και το 2013 μετά από μια σειρά επιληπτικών κρίσεων.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, πολλοί πίστευαν τότε ότι αυτό οφειλόταν στη χρήση του sizzurp από τον ράπερ, ενός ψυχαγωγικού αναψυκτικού που συνήθως αναμιγνύεται με σιρόπι για τον βήχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.