Στα «μαχαίρια» Γιώργος Μαζωνάκης και Διονύσης Σχοινάς -Αποχώρησε ο δεύτερος από το σχήμα

Γιατί ο Διονύσης Σχοινάς ένιωθε αδικημένος από το πώς παρουσιάζονταν τα ονόματα στην αφίσα

Στα «μαχαίρια» Γιώργος Μαζωνάκης και Διονύσης Σχοινάς -Αποχώρησε ο δεύτερος από το σχήμα

Αν και ο κόσμος περίμενε πώς και πώς την πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη και του Διονύση Σχοινά στο Κέντρο Αθηνών, η οποία ήδη είχε ακυρωθεί μια φορά, οι δύο τραγουδιστές φαίνεται πως για μία ακόμη φορά οι δύο τραγουδιστές δεν τα βρήκαν με τελικό αποτέλεσμα την οριστική αποχώρηση του Δ.Σχοινά από το σχήμα.

Όπως ανέφεραν ψυχαγωγικές εκπομπές , ο Διονύσης Σχοινάς φαίνεται να ενοχλήθηκε, με την επίσημη αφίσα των εμφανίσεών τους.

Με αφορμή αυτή τη διαφωνία, η πρεμιέρα μετατέθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημιουργήθηκαν εκ νέου διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για τη διάρκεια εμφάνισης των δύο καλλιτεχνών στο πρόγραμμα. Μάλιστα και σε αυτή την περίπτωση ο Διονύσης Σχοινάς ήταν αυτός, που ένιωθε αδικημένος.

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Διονύσης Σχοινάς είναι δύο πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να συμπράξουν. Θυμίζω ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης, πέρυσι όλη τη σεζόν κατάφερε να είναι sold out, με τον Γιώργο Λιβάνη στο πλευρό του και γενικώς ξέρουμε ότι είναι ένας καλλιτέχνης που έχει το δικό του κοινό και μπορεί να σταθεί.

Ο τραγουδιστής με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε την αποχώρησή του αφήνοντας αιχμές πως πράγματι υπάρχει κόντρα ανάμεσα τους.

«Αγαπημένα μου φιλαράκια. Επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί 2 φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας, χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινού και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω το λόγο! Πιστεύω στο αμοιβαίο σεβασμό κι έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια! Οπότε θεώρησα σωστό να αποχωρήσω υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου», έγραψε ο Διονύσης Σχοινάς.


Υπενθυμίζουμε ότι η πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη και του Διονύση Σχοινά αναβλήθηκε δυο φορές. Το πρωί της Παρασκευής η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε ο λόγος της πρώτης αναβολής ήταν η γραμματοσειρά που είχε χρησιμοποιηθεί στο όνομα του Διονύση Σχοινά στην αφίσα. Η αφίσα αντικαταστάθηκε, τα γράμματα μεγάλωσαν αλλά όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρόβα τζενεράλε πριν από την πρεμιέρα υπήρξαν ξανά διαφωνίες για το πρόγραμμα.

Οι δυο τραγουδιστές είχαν προγραμματιστεί μια συνάντηση σήμερα και όπως φαίνεται δεν κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.