Στο νοσοκομείο η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου – Τι της συνέβη;

Το γνωστοποίησε μέσα από ένα story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram

Στο νοσοκομείο η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου – Τι της συνέβη;

Η Μαρία Ναυπλιώτου γνωστοποίησε μέσα από ένα story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, το γεγονός πως νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ιασώ.

Η ηθοποιός ενημέρωσε τους ακόλουθους της για την ξαφνική περιπέτεια της υγείας της και κοινοποίησε ένα βίντεο από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Όπως τόνισε νοσηλεύεται ήδη από εχθές με οξύ κοιλιακό άλγος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε υποβλήθηκε σε εξετάσεις και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να προχωρήσει σε αφαίρεση χολής: «Δυστυχώς τις επόμενές μέρες δεν θα μπορέσω να είμαι πάνω στη σκηνή, Λυπάμαι πολύ για την αναστάτωση που θα έχετε όσοι έχετε αγοράσει εισιτήρια. Εάν και πιστεύω πραγματικά τη φράση Show must go on, σωματικά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω, Την Τετάρτη θα είμαστε πάλι μαζί. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να προβλέψω και να αποτρέψω. Λυπάμαι πολύ, Ανυπομονώ να είμαστε πάλι κοντά σύντομα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.