Τάσος Κωστής: «Τον Γιώργο Κιμούλη τον κρέμασαν στα μανταλάκια και του κατέστρεψαν την καριέρα»

«Εάν ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν καταδικαστεί, πάει να πει ότι είναι αθώος, οπότε γιατί να μην συνεργαστώ;»

Τάσος Κωστής: «Τον Γιώργο Κιμούλη τον κρέμασαν στα μανταλάκια και του κατέστρεψαν την καριέρα»

Ο Τάσος Κωστής μίλησε στο Open Weekend και την Ξανθίππη Βουτσαλά για το #metoo και τις υποθέσεις που πήραν δημοσιότητα.

«Οι κατηγορίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη είναι πολύ βαριές, άλλο σεξουαλική προτίμηση και άλλο κακοποίηση ανηλίκου. Είναι δολοφονία χαρακτήρα αυτό.

Εγώ διαφωνώ γιατί οι δίκες γίνονται κλειστές, αφού τα έχετε πει όλα στην τηλεόραση.

Έναν άνθρωπο τον καταστρέψαμε που δεν δουλεύει όπως και τον Παύλο Χαϊκάλη. Τι έκανε; Ποιο είναι αυτό το ποινικά κολάσιμο που έχει; Τον Γιώργο Κιμούλη τον κρέμασαν στα μανταλάκια και του κατέστρεψαν την καριέρα», είπε ο Τάσος Κωστής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ, για λόγους συμπεριφοράς. Εάν ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν καταδικαστεί, πάει να πει ότι είναι αθώος, οπότε γιατί να μην συνεργαστώ;», αναρωτήθηκε ο Τάσος Κωστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.