ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τις «σκαπουλάρει» ο Μ.Μάνσον από τις κατηγορίες για σεξουαλική, ψυχολογική και σωματική κακοποίηση

Δεν μπορούν να αποδειχθούν

Τις «σκαπουλάρει» ο Μ.Μάνσον από τις κατηγορίες για σεξουαλική, ψυχολογική και σωματική κακοποίηση

Αν και οι κατηγορίες εναντίον του Μέριλιν Μάνσον για σεξουαλική κακοποίηση συνεχώς πληθαίνουν, οι ερευνητές ακόμα δεν έχουν βρει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο που να τις επιβεβαιώνει.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ΤΜΖ, ο Μέριλιν Μάνσον πιθανότατα θα απαλλαχθεί από τις κατηγορίες, καθώς τα «θύματά» του δεν μπορούν να αποδείξουν την εγκυρότητα των ισχυρισμών τους.

https://twitter.com/iveygirl08/status/1531646233244319747?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1531646233244319747%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F1249332%2Fmerilin-manson-pithanotata-tha-apallahthei-apo-tis-katigories-gia-kakopoiisi-logo-elleipsis-apodeiktikon-stoiheion%2F

Όσα ευρήματα έχουν εντοπιστεί, θα παρουσιαστούν από τις Αρχές στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, προκειμένου να εξεταστούν από τον εισαγγελέα της κομητείας.

Εκείνος θα έχει τον τελευταίο λόγο σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης του τραγουδιστή.

Αρκετά από τα υπάρχοντά του έχουν κατασχεθεί, συμπεριλαμβανομένων των σκληρών δίσκων, που φέρουν τα αρχεία του.

Η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, η Εσμέ Μπιάνκο, η προσωπική του βοηθός, αλλά και άλλες γυναίκες που ισχυρίζονται πως συνδέθηκαν ερωτικά με τον καλλιτέχνη, τον κατηγόρησαν για κακοποίηση, ενώ περιέγραψαν μερικά ακραία περιστατικά που έζησαν στα χέρια του.

Σύμφωνα με το Rolling Stone, η Μπιάνκο διατηρούσε σχέση με τον Μάνσον το 2011, και μάλιστα συγκατοικούσαν για μερικούς μήνες. Σύμφωνα με την Μπιάνκο, ο πρώην εραστής της έφτασε μάλιστα στο σημείο κάποια στιγμή να την κόψει στον κορμό με μαχαίρι. «Θυμάμαι απλά ότι ήμουν ξαπλωμένη εκεί και δεν αντιστεκόμουν», είπε η 38χρονη στο The Cut, εξηγώντας ότι αυτή ήταν η στιγμή που έχασε κάθε αίσθηση ελπίδας και ασφάλειας.

Μερικούς μήνες αργότερα, όταν προσπαθούσε να βάλει τέλος στη σχέση τους, φοβόταν ότι θα σαμπόταρε την παραμονή της στη χώρα ως αντίποινα.

«Έφτιαχνα στο μυαλό μου δικαιολογίες. Ήμουν σε μια κατάσταση όπου προσπαθούσα να επιβιώσω, και το μυαλό μου με είχε διδάξει να είμαι χαμηλών τόνων και να μην του πηγαίνω κόντρα», λέει σήμερα η «Ρος».

Από την άλλη μεριά, η προσωπική του βοηθός είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του. Η Άσλεϊ Γουόλτερς έκανε λόγο για επιθετική συμπεριφορά, παρενόχληση, ενώ ακόμα αναφέρει πως τήν πρόσφερε σε φίλους του, δίνοντας τους την άδεια να τής κάνουν ό,τι εκείνοι θέλουν. Μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά πως στο παρελθόν, ο Μέριλιν Μάνσον την «πέταξε» στην αγκαλιά γνωστού ηθοποιού και τόν προέτρεψε να την φιλήσει ή να την αγγίξει αν θέλει.

Τέλος, η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, η διάσημη ηθοποιός γνωστή για τους ρόλους της σε δημοφιλείς σειρές όπως το «True Blood» και το «Westworld», μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την εμπειρία της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τον όνομα του άνδρα που με κακοποιούσε είναι Μπράιαν Γουόρνερ, επίσης γνωστός στον κόσμο ως Μέριλιν Μάνσον. Ξεκίνησε να με προετοιμάζει για τη σχέση μας όταν ήμουν έφηβη και στη συνέχεια με κακοποιούσε φρικτά για χρόνια. Μου είχε κάνει πλύση εγκεφάλου και με χειραγωγούσε για εξασφαλίσει την υποταγή μου. Δεν θέλω πια να ζω με τον φόβο της ανταπόδοσης, της συκοφαντίας ή του εκβιασμού. Στόχος μου είναι να ξεμπροστιάσω αυτόν τον επικίνδυνο άνδρα και όλες τις βιομηχανίες που διευκόλυναν τη δράση του, προτού καταστρέψει και άλλες ζωές. Στέκομαι στο πλευρό των πολλών θυμάτων που δεν θα παραμείνουν πια σιωπηλά», είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Instagram.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.