ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε ποια είναι τα 4+1 ζώδια που είναι πιο επιρρεπή σε θέματα προσκόλλησης στις σχέσεις

Μήπως ανήκεις κι εσύ σε αυτά;

Δείτε ποια είναι τα 4+1 ζώδια που είναι πιο επιρρεπή σε θέματα προσκόλλησης στις σχέσεις

Υπάρχουν 5 ζώδια που είναι πιο επιρρεπή σε θέματα προσκόλλησης στις σχέσεις.

Δείτε αν ανήκετε σε αυτά:

Καρκίνος

Η διαδικασία του να γνωρίσεις κάποιον και να κάνεις σχέση μαζί του συχνά επιταχύνεται με έναν Καρκίνο. Εμπιστεύεται τους ανθρώπους πολύ γρήγορα και δεν συγκρατείται σε αυτά που του λένε. Η έννοια του να ζητήσει πολλές πληροφορίες χάνεται σε έναν Καρκίνο όταν δένεται με κάποιον.

Αν ένας Καρκίνος αποκαλύπτει τα πιο βαθιά και σκοτεινά μυστικά του σε κάποιον που δεν γνωρίζει για πολύ καιρό, αυτό δείχνει ότι αντισταθμίζει κάτι που του λείπει στη ζωή του.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς θέλουν απλώς να αγαπούν και να αγαπιούνται ως αντάλλαγμα, επομένως μπορεί να γίνονται λίγο υπερβολικά ανήσυχοι όταν πρόκειται να αναπτύξουν μια σχέση. Είναι εύκολο για τους Ιχθείς να δεθούν υπερβολικά.

Ένας από τους τρόπους με τους οποίους μαθαίνουν για κάποιον, είναι υπεραναλύοντας τη δραστηριότητά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι σύνηθες να ερευνάς κάποιον πριν βγεις στο πρώτο σου ραντεβού, αλλά οι Ιχθείς το ξεπερνούν αυτό με την καταδίωξή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα ελέγχουν το Facebook, το Instagram και το Twitter του συντρόφου τους όλη την ημέρα και θα σημειώνουν με ποιον αλληλεπιδρούν.

Υδροχόος

Ξέρεις το πότε ένας Υδροχόος είναι πολύ δεμένος, όταν η υποστήριξη των φιλοδοξιών του συντρόφου του γίνεται το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του — ακόμη περισσότερο από τους δικούς του στόχους.

Είναι λογικό ότι όταν ο Υδροχόος ξοδεύει τόσο πολύ χρόνο με ένα άλλο άτομο, θα ήθελε να κάνει ότι μπορούσε για να το υποστηρίξει και να το ενθαρρύνει, αλλά το να χάσει τον εαυτό του στη διαδικασία δεν είναι υγιές.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος λατρεύει να βρίσκεται γύρω από ανθρώπους, αλλά όταν είναι πολύ δεμένος με κάποιον, κανένας αριθμός ανθρώπων δεν μπορεί να αντισταθμίσει τη μοναξιά που νιώθει ο Δίδυμος όταν ο σύντροφός του δεν είναι εκεί. Θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό που νιώθει χωρίς τον σύντροφό του, αλλά αυτό δεν λειτουργεί και απλώς τον κάνει να νιώθει πιο μόνος.

Οι Δίδυμοι πρέπει να ανακτήσουν την αίσθηση της ανεξαρτησίας τους και να θυμούνται πόσο απολαμβάνουν τον χρόνο μόνοι τους. Το να εξαρτάται η διάθεσή σου από κάποιον άλλον, σου αφαιρεί τη δύναμή σου.

Παρθένος

Όταν ο Παρθένος είναι πολύ δεμένος, γίνεται πολύ εξυπηρετικός. Δεν τον πειράζει να είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση του συντρόφου του, γιατί τον κάνει να νιώθει πιο κοντά στο άτομο και αυτό που χρειάζεται.

Ο Παρθένος, που συνήθως είναι αρκετά ευδιάθετος, θα συμφωνήσει σχεδόν με όλα όσα λέει ο σύντροφός του, θα αλλάξει τον τρόπο ζωής του για να ευθυγραμμιστεί καλύτερα με τη ζωή του συντρόφου του και θα αναλάβει να βοηθήσει τον σύντροφό του, ακόμη και όταν δεν είναι επιθυμητός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.