ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δεν δίνουν δεύτερη ευκαιρία: Τα τέσσερα ζώδια που δεν συγχωρούν ποτέ την απιστία

Τελειώνουν οριστικά την σχέση τους

Δεν δίνουν δεύτερη ευκαιρία: Τα τέσσερα ζώδια που δεν συγχωρούν ποτέ την απιστία

Υπάρχουν μερικά ζώδια τα οποία είναι αρκετά ανοιχτόμυαλα και έπειτα από μία απιστία, συγχωρούν τον σύντροφό τους.

Από την άλλη, υπάρχουν και εκείνα τα οποία δεν δέχονται με τίποτα να δώσουν δεύτερη ευκαιρία και τελειώνουν οριστικά την σχέση τους.

Πολλές φορές σε μία σχέση υπάρχουν πολλά προβλήματα τα οποία λύνονται έπειτα από συζητήσεις, ωστόσο η απιστία είναι ένα πολύ ξεχωριστό κεφάλαιο που χρειάζεται ειδική μεταχείριση.

Σε γενικότερα πλαίσια όλος ο ζωδιακός κύκλος δυσκολεύεται πολύ να ξεπεράσει μία απιστία, ωστόσο τέσσερις είναι κάθετοι στο να μην συγχωρούν.

Δείτε παρακάτω εάν ανήκετε σε ένα από αυτά τα 4 ζώδια που δεν συγχωρούν ποτέ την απιστία:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φυσικά και οι Σκορπιοί είναι τα ζώδια που είναι πρώτα στη λίστα μας, καθώς είναι απόλυτα και κάθετα σε κάποια θέματα. Η απιστία είναι ένα από αυτά και όχι μόνο δεν θα συγχωρήσουν κάποιον αν τους απατήσει, αλλά παράλληλα θα καταστρώσουν ολόκληρο σχέδιο προκειμένου να τους εκδικηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι ζώδια που όταν κάνουν σχέση και αγαπήσουν δίνουν όλο τους το είναι και παθιάζονται πολύ με τον σύντροφό τους. Παράλληλα, τιμούν με κάθε τρόπο την σχέση τους και την θεωρούν κάτι ιερό και έτσι αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απιστία να μην την συγχωρούν με κανέναν τρόπο. Διαγράφουν μία και καλή τον άλλον και συνεχίζουν τη ζωή τους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι Δίδυμοι παρόλο που εκείνοι φλερτάρουν και ακόμη κι αν είναι σε σχέση λοξοδρομούν αρκετές φορές, από τους συντρόφους τους δεν επιτρέπουν κανενός είδους φλερτ και πόσο μάλλον απιστία. Δεν αντέχουν να το σκεφτούν ούτε στην ιδέα και έτσι σε περίπτωση που γίνει πραγματικότητα, απλά μαζεύουν τα πράγματά τους και φεύγουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι ζώδια πολύ λογικά που πάντα βρίσκουν την λύση στο κάθε τι και είναι αρκετά σίγουροι για τον εαυτό τους και για την ψυχραιμία τους. Ωστόσο, στην περίπτωση της απιστίας οι ίδιοι χάνουν την γη κάτω από τα πόδια τους και δεν μπορούν να την διαχειριστούν με τίποτα. Συνήθως αρχικά μαζεύονται και κλείνονται στον εαυτό τους και έπειτα απλά απομακρύνονται οριστικά και δεν συγχωρούν ποτέ τον σύντροφό τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.