ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δες ποια είναι τα τρία ζώδια που γίνονται οι «ιδανικοί σύζυγοι»

Για να ξέρεις τι σε περιμένει

Δες ποια είναι τα τρία ζώδια που γίνονται οι «ιδανικοί σύζυγοι»

Ας μην κρυβόμαστε, το «ιδανικός σύζυγος» μπορεί να έχει πολλές ερμηνείες όμως ας κρατήσουμε τις κάπως πιο συμβατικές και ας δούμε τι αναφέρει η αστρολογία σχετικά με τα ζώδια που παίρνουν μερικούς περισσότερους πόντους σε αυτό τον τομέα!

Ταύρος

Αυτοί οι άνδρες είναι στιβαροί και πιστοί. Οι άνδρες Ταύροι δεν θέλουν να απατήσουν. Τους αρέσει η σταθερότητά τους και σπάνια θέλουν να ταράξουν τα νερά.

Θα είσαι τυχερή αν παντρευτείς έναν άντρα Ταύρο, καθώς θα σε τιμά όλες τις μέρες του γάμου σου. Είναι εύκολο να μιλήσεις μαζί του και δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το να ζήσει τη ζωή του ως πιστός σύντροφος στη γυναίκα που αγαπά.

Τοξότης

Ο αρσενικός Τοξότης είναι εξαιρετικά ρομαντικός και θα κάνει τα πάντα για να σε κάνει ευτυχισμένη. Είναι ένας πιστός και στοργικός σύντροφος, αν και μπορεί να τείνει να είναι λίγο ζηλιάρης μερικές φορές.

Το να αγαπάς αυτόν τον άντρα σημαίνει να είσαι με έναν άνθρωπο με μεγάλη καρδιά και ψυχή και δεν θα βρεις ποτέ κανέναν τόσο κοντά σου όσο τον άντρα Τοξότη.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ευχάριστος σε όλα τα επίπεδα. Ο σύζυγος Ιχθύς παίρνει πολύ σοβαρά τον ρόλο του ως συντρόφου και είναι αφοσιωμένος στην ιδέα τόσο της οικονομικής διασφάλισης του νοικοκυριού όσο και του να είναι ρομαντικός σύντροφος.

Ο Ιχθύς θα σου φέρει λουλούδια, θα σου μαγειρέψει δείπνο και θα σου χαρίσει τον οργασμό της ζωής σου. Μερικές φορές είναι υπερβολικά ευαίσθητος, μπορεί να χρειαστεί να του πεις να χαμογελάσει σε μια κοινωνική εκδήλωση, αλλά θα το κάνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.