Δημήτρης Σκουλός: Απάντησε για το unfollow που του έκανε η Βίκυ Καγιά στο Instagram

«Εγώ δεν έχω κάνει κανέναν unfollow. Θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να με ξανακάνει follow back»

Δημήτρης Σκουλός: Απάντησε για το unfollow που του έκανε η Βίκυ Καγιά στο Instagram

Ο δημοφιλής φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός έδωσε μια συνέντευξη και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το unfollow της Βίκυς Καγιά.

«Εγώ δεν έχω κάνει κανέναν unfollow. Θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να με ξανακάνει follow back», είπε αρχικά γελώντας.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αναφορικά με το γιατί θεωρεί πως η Βίκυ Καγιά κάνει unfollow ανθρώπους με τους οποίους είχε συνεργαστεί, ο ίδιος σημείωσε ότι «Μήπως θα έπρεπε να είναι μια ερώτηση προς την Καγιά αυτή, και όχι προς εμένα; Πού να ξέρω γιατί κάνει unfollow; Πραγματικά δεν έχω ιδέα».

«Δεν έχω ιδέα αν η Βίκυ Καγιά έχει δει το ”My style rocks”. Μπορεί να το έχει δει, μπορεί και όχι. Δεν έχω σκεφτεί αν θα ήθελα να ακούσω ένα σχόλιο για το ”My style rocks” από τη Βίκυ Καγιά, και δεν το περιμένω. Δε με νοιάζει», ανέφερε ακόμη ο ίδιος, σχολιάζοντας τη δήλωση της παρουσιάστριας ότι δεν έχει παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό η κεντρική παρουσιάστρια του GNTM είχε κάνει unfollow και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την οποία επίσης είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, ενώ είχε διαψεύσει και τα δημοσιεύματα περί κόντρας μεταξύ τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.