ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Είναι η μέρα με τη νύχτα: Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους

Σε κάθε τους προσπάθεια να βρουν λύσεις τα πράγματα γίνονται πολύ χειρότερα και συνεχώς καβγαδίζουν

Είναι η μέρα με τη νύχτα: Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους

Υπάρχουν κάποια ζώδια που όσο κι αν έχουν την θέληση να γίνουν ζευγάρι και ξεκινούν με τις καλύτερες προδιαγραφές μία σχέση, τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά.

Αυτό αποτελεί μία πολύ στενάχωρη κατάσταση, καθώς παρόλο που εκείνα το προσπαθούν, δεν μπορούν με τίποτα να ταιριάξουν.

Σε κάθε τους προσπάθεια να λύσουν τις διαφωνίες τους και να βρουν λύσεις τα πράγματα γίνονται πολύ χειρότερα και συνεχώς καβγαδίζουν.

Δυστυχώς, σύμφωνα με τα άστρα και τους πλανήτες αυτό συμβαίνει λόγω του ότι όσο κι αν το προσπαθούν μερικοί συνδυασμοί ζωδίων δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά ποια είναι τα ζώδια αυτά που δεν ταιριάζουν:

Δίδυμος με Σκορπιό

Οι Δίδυμοι και οι Σκορπιοί αρχικά μπορεί να φαίνεται ότι έχουν πολύ πάθος μεταξύ τους, ωστόσο στην πορεία τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά. Αρχικά φαίνεται ότι ταιριάζουν πάρα πολύ στο κρεβάτι και αυτό “καλύπτει” όλα τα υπόλοιπα.

Ωστόσο, στην πορεία αρχίζουν τα προβλήματα και οι παρεξηγήσεις, μέχρι που όλο αυτό φτάνει σε ένα σημείο που κυριολεκτικά γίνονται συνεχώς φασαρίες και επικοί καβγάδες και τελειώνουν όλα άδοξα.

Λέων με Αιγόκερω

Είναι εντελώς αντίθετα ζώδια κάτι το οποίο δεν αργεί να φανεί. Συγκεκριμένα, οι Λέοντες είναι ελεύθερα πνεύματα και αγαπούν την ανεξαρτησία τους, ενώ οι Αιγόκεροι από την άλλη θέλουν να τους ελέγχουν συνεχώς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σχέση από την αρχή φαίνεται ότι δεν θα πάει καλά και παρόλο που εκείνοι αρχικά το προσπαθούν πολύ, στο τέλος παραδέχονται ότι δεν έχει νόημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.