ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επενέβη η αστυνομία για να τη χωρίσει από τους θαυμαστές της – Η σταρ του OnlyFan που προκάλεσε… πανικό

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Επενέβη η αστυνομία για να τη χωρίσει από τους θαυμαστές της – Η σταρ του OnlyFan που προκάλεσε… πανικό

Μόνο… καλά δεν πήγε η συνάντηση που είχε κανονίσει 23χρονη star του OnlyFans με τους θαυμαστές της, αφού χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας και εν συνεχεία η ακύρωση της εκδήλωσης.

Η 23χρονη Anna Paul ήταν πολύ ενθουσιασμένη, αφού περίμενε πως και πως να βρεθεί με κάποιους από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της στην πλατφόρμα ανηλίκων.

Η νεαρή κάνει περιοδεία στην Αυστραλία στο πλαίσιο της συνεργασίας της με ένα αθλητικό brand και έτσι βρέθηκε και σε ένα εμπορικό κέντρο στο Περθ, όπου όμως συνέρρευσε τόσος κόσμος -κυρίως έφηβοι- που προκλήθηκε πανικός!

Οι διοργανωτές, σύμφωνα με την New York Post, περίμεναν να δώσουν το «παρών» 200-300 θαυμαστές της Anna αλλά το πλήθος που έκανε την εμφάνισή του ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο.

Η αστυνομία δήλωσε ότι αναγκάστηκε να επέμβει αφού δημιουργήθηκαν εντάσεις με αποτέλεσμα άνθρωποι που περίμεναν στην ουρά να καταρρεύσουν και να τους παρασχεθεί ιατρική βοήθεια.

Πλάνα που αναρτήθηκαν στο TikTok δείχνουν τον κόσμο να περιμένει φωνάζοντας και την αστυνομία να προσπαθεί να τους διαλύσει. «

Λόγω του μεγέθους του πλήθους και της έλλειψης κατάλληλων μέτρων ασφάλειας και σε συνεννόηση με τη διεύθυνση του καταστήματος, το event πρέπει να ακυρωθεί και η αστυνομία άρχισε να απομακρύνει τον κόσμο από το σημείο» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με μάρτυρα που επικαλείται το δημοσίευμα, υπήρχαν άνθρωποι που είχαν κατασκηνώσει εκεί από το βράδυ για να συναντήσουν την 23χρονη σταρ του Onlyfans.

«Ήμουν εκεί από νωρίς και την είδα για ένα δευτερόλεπτο ενώ δεν μπόρεσα να της πως ούτε μια λέξη. Ωστόσο είμαι ευγνώμων που την είδα και στεναχωρήθηκα πολύ που ακυρώθηκε η εκδήλωση» είπε ένας από τους fans της.

Η νεαρή, που έχει πάνω από 5 εκατομμύρια fans στο TikTok και 2 εκατομμύρια στο Instagram απολογήθηκε για την ακύρωση του event και είπε ότι προσπάθησε να συνεργαστεί με την αστυνομία για να βρουν έναν τρόπο να πραγματοποιηθεί.

«Η αστυνομία έπρεπε να ακυρώσει την εκδήλωση για λόγους ασφαλείας γιατί υπήρξε μεγάλος κίνδυνος. Σας ευχαριστώ που είστε τόσο υπέροχοι και λυπάμαι πολύ που δεν συναντηθήκαμε τελικά. Η ασφάλειά σας παραμένει προτεραιότητα πάντα. Σας αγαπώ» έγραψε η Anna Paul.

@jamila__king I stan for anna but this&lt&lt&lt&lt&lt&lt @Anna Paul @Atis Paul @Glen Thomson #annapaul #annapaulperth #stax #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound – ESOSA||CONTENT CREATOR

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.