ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Έχει γίνει viral: Το κόλπο για να καθαρίσετε εύκολα ένα πορτοκάλι (βίντεο)

«Με τίποτα! Αυτό είναι τέλειο!»

Έχει γίνει viral: Το κόλπο για να καθαρίσετε εύκολα ένα πορτοκάλι (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει έναν πανεύκολο τρόπο για να κόψετε και να φάτε ένα πορτοκάλι.

Η μπλόγκερ ταξιδιών και φαγητού, Άννα Αντόνια μοιράστηκε το μυστικό της σε ένα βίντεο στο TikTok – και απέδειξε πως το περίπλοκο ξεφλούδισμα ενός πορτοκαλιού είναι χάσιμο χρόνου.

Το κόλπο για να καθαρίσετε εύκολα ένα πορτοκάλι

Αντί λοιπόν, να καθαρίσει το φρούτο , το κόβει στη μέση και στη συνέχεια σπρώχνει το ένα μισό προς τα κάτω, γυρίζοντας το πορτοκάλι ανάποδα.

Με αυτό τον τρόπο, είναι πλέον εύκολο να ξεφλουδιστεί σε κομμάτια σε μέγεθος μπουκιάς. «Με τίποτα! Αυτό είναι τέλειο!» λέει καθώς δοκιμάζει το κόλπο το οποίο και η ίδια είδε σε ένα άλλο βίντεο.

@anna.antonje 🧐 #lifehack ♬ Originalton – Anna

Το κόλπο της Άννας, η οποία είναι από τη Γερμανία αλλά αυτή τη στιγμή ταξιδεύει στο Μπαλί, έγινε γρήγορα viral με περισσότερες από 23,3 εκατομμύρια προβολές. Και πολλοί ήταν αυτοί που εντυπωσιάστηκαν με έναν να το αποκαλεί «ιδιοφυές».

«Ω Θεέ μου! Δεν τρώω πορτοκάλια γιατί είναι τόσο δύσκολο να τα ξεφλουδίσω (έχω μακριά νύχια)! Καταπληκτικό» έγραψε κάποια με έναν άλλον να προσθέτει: «Τώρα θα τρώω περισσότερα πορτοκάλια».

Το βίντεο της Άννας τράβηξε την προσοχή θεατών από όλο τον κόσμο, με κάποιους να επισημαίνουν πως ο συγκεκριμένος τρόπος καθαρισμού πορτοκαλιών είναι κοινή πρακτική στην κουλτούρα τους.

«Αυτό δεν είναι κόλπο για τους ανθρώπους της Καραϊβικής. Το κάνουμε αυτό εδώ και αιώνες» σχολίασε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Αυτό είναι κοινώς γνωστό στη Δομινικανή Δημοκρατία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.