ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αυτές είναι οι ώρες που πρέπει να τρώτε μέσα στην ημέρα για να χάσετε βάρος!

Καταναλώστε τις περισσότερες θερμίδες σας στο πρωινό

Αυτές είναι οι ώρες που πρέπει να τρώτε μέσα στην ημέρα για να χάσετε βάρος!

Σύμφωνα με την διαιτολόγο Melissa Mitri, MS, RD οι καλύτερες ώρες για γρήγορη απώλεια βάρους είναι μεταξύ 7 το πρωί και 3 το μεσημέρι γιατί τότε εξηγεί ότι το σώμα αφομοιώνει παραγωγικά την τροφή. Η παραγωγή ινσουλίνης βοηθάει σε όλο αυτό και τα τρόφιμα που έχουν καταναλωθεί μετατρέπονται σε ενέργεια. και όχι σε λίπος.

Πολλοί ειδικοί προτείνουν να μην τρώτε μετά τις 8:00 μ.μ., αν και δεν υπάρχουν συγκεκριμένες μελέτες που να το υποστηρίζουν.

Υπό το πρίσμα αυτού, η Mitri προτείνει: “Αντί να εστιάσετε σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, είναι πιο αποτελεσματικό να καταναλώνετε την πλειονότητα των θερμίδων σας νωρίτερα μέσα στην ημέρα. Προγραμματίστε ένα παράθυρο φαγητού οκτώ έως 12 ωρών, όπως 8 π.μ. έως8 μ.μ., έτσι ώστε να νηστεύετε για τουλάχιστον 12 ώρες και να ξεκουράζετε το σώμα και το μεταβολισμό σας. Η ρύθμιση αυτού του παραθύρου νηστείας έχει φανεί ότι είναι πιο ευεργετική για την απώλεια βάρους από οποιονδήποτε συγκεκριμένο χρόνο για το φαγητό.”

Η Mitri συνιστά να τρώτε περισσότερη πρωτεΐνη νωρίτερα μέσα στην ημέρα, καθώς αυτή η συνήθεια θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τις ορμόνες της πείνας και την όρεξή σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι σημαντικό να λαμβάνετε κάποια στερεά πρωτεΐνη κατά τη διάρκεια κάθε γεύματος, αλλά το πρωινό είναι βασιλιάς και θα πρέπει να είναι το πιο ουσιαστικό, σύμφωνα με την Mitri. Για το υπόλοιπο της ημέρας, ο κιμάς γαλοπούλας, το ψάρι, το άπαχο κοτόπουλο, οι σπόροι, οι ξηροί καρποί, οι φακές, τα φασόλια, το τόφου και τα γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά είναι όλα εξαιρετικές πηγές πρωτεΐνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.