ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε έξι πολυτελείς θαλαμηγούς που φτάνουν μέχρι και $1 εκατ. ανά εβδομάδα για ενοικίαση (φωτό)

Δείτε έξι πολυτελείς θαλαμηγούς που φτάνουν μέχρι και $1 εκατ. ανά εβδομάδα για ενοικίαση (φωτό)

Το Business Insider έκανε έρευνα και με πληροφορίες από τον Όμιλο πολυτελών γιοτ, ο οποίος παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης σκαφών αναψυχής, μας παρουσιάζουν γιοτ που «κόβουν την ανάσα» και θα μας ταξιδέψουν φέτος το χειμώνα σε προορισμούς όπως την Καραϊβική, τις Μαλδίβες και την Ανταρκτική.

TRIPLE SEVEN

TRIPLE SEVEN

Χειμερινοί προορισμοί: Μαλδίβες

Εβδομαδιαία τιμή: 610.000 δολ.

Οι επισκέπτες θα βρουν πέντε καμπίνες με ξύλινα χαρακτηριστικά, σύγχρονες πινελιές και πολυτελή έπιπλα, πολλές τραπεζαρίες για φαγητό, ένα σινεμά καθώς και ένα μπάρμπεκιου.

Christina O Christina O

Χειμερινοί προορισμοί: Καραϊβική

Εβδομαδιαία τιμή: 499,506 δολ.

Αυτή η ιδιωτική θαλαμηγός κάποτε ανήκε στον δισεκατομμυριούχο Έλληνα εφοπλιστή Αριστοτέλη Ωνάση, ο οποίος δαπάνησε εκατομμύρια για να μετατρέψει το πλοίο σε ένα από τα πιο πολυτελή ιδιωτικά σκάφη της δεκαετίας του 1950.

Σήμερα, η Christina O έρχεται εξοπλισμένη με 17 διαφορετικές καμπίνες, τεράστιους χώρους καταστρώματος, πισίνα και τζακούζι, τρία διαφορετικά σαλόνια, αίθουσες παιχνιδιών και το μπαρ όπου ο Σερ Ουίνστον Τσόρτσιλ και η Τζάκι Κένεντι λέγεται ότι συναντήθηκαν για πρώτη φορά. TV

Χειμερινοί προορισμοί: Νοτιοανατολική Ασία

Εβδομαδιαία τιμή: 932,811 δολ.

Το σκάφος αυτό έχει κατασκευαστεί για να ψυχαγωγήσει ένα μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Διαθέτει διάφορα σαλόνια με τραπεζαρία, σαλόνια χαλάρωσης, ένα σπα που διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, σαλόνι ομορφιάς, σάουνα, αίθουσα μασάζ και ένα σινεμά. Υπάρχει επίσης ιδιωτικός χώρος για τον ιδιοκτήτη, που περιλαμβάνει τζακούζι, προσωπικά γραφεία και πέντε king-size VIP σουίτες και τρεις επιπλέον καμπίνες. Sherakhan

Χειμερινοί προορισμοί: Ανταρκτική

Εβδομαδιαία τιμή: 425.000 δολ.

Χάρη στον ευρύχωρο και ευέλικτο χώρο του, το Sherakhan μπορεί να φιλοξενήσει πλήθος κόσμου. Εξοπλισμένο με 13 καμπίνες, με κομψούς εσωτερικούς χώρους και ένα μεγάλο ευρύχωρο κατάστρωμα, το Sherakhan μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 26 άτομα. Ένα πολυτελές δωμάτιο-τραπεζαρία φιλοξενεί καθίσματα για 22 άτομα και διαθέτει και ένα μεγάλο αίθριο με άπλετο φυσικό φως, ενώ το τζακούζι μπορεί να φιλοξενήσει 18 άτομα και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Τέλος, το σκάφος διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από θαλάσσια παιχνίδια συμπεριλαμβανομένων, τζετ σκι, wakeboards και ιστιοσανίδων.

LADY SHERIDAN LADY SHERIDAN

Χειμερινοί προορισμοί: Καραϊβική

Εβδομαδιαία τιμή: 399.000 δολ.

Η LADY SHERIDAN διαθέτει επτά διαφορετικές καμπίνες που περιλαμβάνουν μια πολυτελή master σουίτα, με ένα ιδιωτικό γραφείο. Επίσης, υπάρχει βιβλιοθήκη και θέατρο επί του σκάφους. Ο χώρος ηλιοθεραπείας είναι ένας πρωταρχικός χώρο ψυχαγωγίας για τους επισκέπτες χάρη στο μεγάλο υδρομασάζ και το γυμναστήριο. SuRi

Χειμερινοί προορισμοί: Νότιος Ειρηνικός

Εβδομαδιαία τιμή: 375.000 δολ.

Το Suri περιλαμβάνει οκτώ καμπίνες, ένα μασάζ, ένα σπα, ένα ελικόπτερο, ένα χόβερκραφτ και ακόμη και μια αίθουσα πολυμέσων με μεγάλα παράθυρα με θέα στον ωκεανό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρχικά κατασκευάστηκε το 1978 ως ένα σκάφος εφοδιασμού άντλησης πετρελαίου, αλλά το Suri τελικά μετατράπηκε σε αλιευτικό σκάφος, που εμφανίζεται στην αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή «Deadliest Catc». Σύμφωνα με το SuperYachtFan, το Suri θα εμφανιστεί επίσης στην νέα ταινία του Jason Statham, με τίτλο «Mechanic: Resurrection», τον Ιανουάριο του 2016.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.