ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

16 celebrities μας ξεναγούν στα ξενοδοχεία τους (φωτό)

16 celebrities μας ξεναγούν στα ξενοδοχεία τους (φωτό)

16 διάσημους ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων παρουσιάζει το γνωστό ταξιδιωτικό περιοδικό «Travel&Leisure» με εγκαταστάσεις, τοπία και υποδομές που πραγματικά εντυπωσιάζουν.

1) Χιου Τζακμαν – Gwinganna Health Retreat

Ο γνωστός Αυστραλός ηθοποιός έγινε συνιδιοκτήτης του συγκεκριμένου θέρετρου στην Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας, μετά και από την μακρά παραμονή του σε αυτό, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Wolverine.

2) Ρίτσαρντ Γκιρ – The Bedford Post Inn

Συνιδιοκτήτης αυτού του πανέμορφου ξενοδοχείου που κτίστηκε το 1860 στην πόλη Μπέντφορντ, Νέα Υόρκη, είναι ο πασίγνωστος Αμερικάνος ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ.

3) Ρόμπερτ Ντε Νίρο – Greenwich Hotel

Αναμεσα σε πολλές άλλες ιδιοκτησίες, όπως εστιατόρια και ξενοδοχεία, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κατέχει και αυτό το ξεχωριστό Νέο Υορκέζικο hip hotel. 

4) Μάικλ Ντάγκλας – Ariel Sands

Μαζί με την γυναίκα του Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, ο Ντάγκλας είναι ο περήφανος ιδιοκτήτης αυτού του εξωτικού θέρετρου στις Βερμούδες, που αυτή την στιγμή ανακαινίζεται για να ανοίξει τις πόρτες του στους επισκέπτες το 2017.

5) Κλιντ Ίστγουντ – Mission Ranch Hotel

Ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι ιδιοκτήτης αυτού του ράντσου εκτός από τον Κλιντ Ίστγουντ. Το συγκεκριμένο βρίσκεται στην πόλη Κάρμελ μπαι δε Σι, στην Καλιφόρνια και λειτουργούσε ως Φάρμα από τον 19ο αιώνα.

6) Φράνσις Φορντ Κόπολα – Blancaneaux Lodge

Ακόμη ένας εκπρόσωπος της 7ης τέχνης που συγχρόνως έχει αφιερωθεί στις τουριστικές επιχειρήσεις με δεκάδες ανάλογες εταιρείες στην κατοχή του. Ανάμεσα σε αυτές και το υπέροχο «καταφύγιο» στην Μπελίζ.

7) Τζον Μάλκοβιτς – The Big Sleep

Σε αντίθεση με τους συναδέλφους του που επενδύουν στην πολυτελή αγορά, ο Μάλκοβιτς είναι συνιδιοκτήτης της αλυσίδας «οικονομικής διαμονής» ξενοδοχείων που βρίσκονται σε Κάρντιφ και Ιστμπουρν.

8) Ελίζαμπεθ Χαρλευ – Number 11 Cadogan Gardens

Η σικάτη Χάρλευ επέλεξε την ακόμη πιο σικάτη περιοχή του Νάιτσμπριτζ στο Λονδίνο για να δημιουργήσει ένα πραγματικά πανέμορφο boutique hotel. Απίστευτη διακόσμηση και αριστοκρατική καταγωγή αφού τα κτίρια άνηκαν προηγουμένως στον Earl Cadogan.

9) Μπένι Άντερσον – Hotel Rival

Το μέλος του γνωστού μουσικού συγκροτήματος Abba, μας καλεί στο ξενοδοχείο του στο κέντρο της Στοκχόλμης, το οποίο και έχει λάβει πολύ θετικές κριτικές.

10) Ρόμπερτ Ρέντφορντ – Sundance Mountain Resort

Το μεγαλύτερο θέρετρο από όλα όσα παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο ανήκει σε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ. Τον αειθαλή Ρόμπερτ Ρέντφορντ που με την επένδυση του στην Ουταχ σας φέρνει πιο κοντά στην φύση. 

11) Ντόρις Ντει – The Cypress Inn

Άλλο ένα χολιγουντιανό αστέρι με κατάλυμα στην πόλη Κάρμελ μπαι δε Σι στην Καλιφόρνια. Το συγκεκριμένο είναι εξαιρετικά φιλικό προς τα κατοικίδια αφού η Ντει είναι γνωστή ακτιβίστρια των δικαιωμάτων των ζώων.

12) Ολίβια Νιούτον – John Gaia Retreat & Spa

Η γνωστή αυστραλιανή ηθοποιός είναι ιδιοκτήτρια αυτού του «ησυχαστηρίου» που φιλοδοξεί να σας χαλαρώσει με τα σπα, την γιόγκα, τον διαλογισμό και την τάξη κεραμικών, στο θέρετρο της στην Νέα Νότια Ουαλία.

13) Ντονατέλα Βερσάτσε – Palazzo Versace

Η αδερφή του διάσημου σχεδιαστή μόδας Τζιάνι Βερσάτσε που δολοφονήθηκε το 1997 είναι η ιδιοκτήτρια του ομώνυμου «Παλατιού» στην Αυστραλία. Υπάρχουν σχέδια για παραρτήματα του σε Ντουμπάι και Μακάου.

14) Τζέισον Πρίστλεϊ – Terrace Beach Resort

Ο γνωστός πρωταγωνιστής της σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλυ Χίλλς» είναι ο ιδιοκτήτης αυτού του καταπληκτικού ξενοδοχείου στον Καναδά.

15) Γκλόρια Έστεφαν – Costa d’Este Beach Resort & Spa

Το παραθαλάσσιο αυτό θέρετρο της Φλόριντα ανήκει στο βραβευμένο με Γκράμυ ζεύγος της Γλόρια και Εμίλιο Έστεφαν. Πολυτέλεια και θαλάσσια σπορ.

16) Μπονο – The Clarence Hotel

Ο τραγουδιστής των U2 και ο Edge  του γνωστού ροκ συγκροτήματος είναι οι ιδιοκτήτες αυτού του ξενοδοχείου στο Δουβλίνο, αν και υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες φήμες ότι το δίδυμο έχει αποσυρθεί από την διαχείριση του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.