ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα πατρικά σπίτια παγκόσμιων ηγετών και προσωπικοτήτων [φωτό]

Τα πατρικά σπίτια παγκόσμιων ηγετών και προσωπικοτήτων [φωτό]

Οι παγκόσμιοι ηγέτες περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στα κοινοβούλια των χωρών τους και διαθέτουν μερικές από τις ωραιότερες κατοικίες.

Αλλά πριν η Άνγκελα Μέρκελ, για παράδειγμα, αποκτήσει δύναμη, φήμη και πολιτικό εκτόπισμα ζούσε μια μικροαστική κατοικία στο Αμβούργο.

Το Business Insider παρουσιάζει τα πατρικά σπίτια  μερικών εκ των πιο ισχυρών ανθρώπων στην ιστορία: spiaalaf1

Το πατρικό σπίτι του Βλαντιμίρ Πούτιν, στην Αγία Πετρούποληspiaalaf2Εδώ μεγάλωσε ο Μπαράκ Ομπάμ, σε ένα μπάνγκαλοου στη Χαβάηspiaalaf3Ο Ντέιβιντ Κάμερον μεγάλωσε σε έπαυλη στο χωριό Πίσμορspiaalaf4Το πατρικό σπίτι της Άνγκελα Μέρκελ στο Αμβούργοspiaalaf5Η Μάργκαρετ Θάτσερ, μεγάλωσε σε ένα διαμέρισμα, πάνω από το μανάβικο του πατέρα της στο Grantham στην Αγγλίαspiaalaf7Το πατρικό του Μπιλ Γκέιτς στο Σιάτλ, πάνω από τη λίμνη Ουάσιγκτονspiaalaf9

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πατρικό του Στιβ Τζομπς, στο Λος Αλτος της Καλιφόρνια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.