ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Villa les Cedres: Ένας παράδεισος στη γαλλική Ριβιέρα που αναζητά αγοραστή [φωτό]

Villa les Cedres: Ένας παράδεισος στη γαλλική Ριβιέρα που αναζητά αγοραστή [φωτό]

Οι περισσότεροι πρόσεξαν απλά την εξαγορά του φημισμένου Grand Marnier Group από την ιταλική Davide Campari-Milano. Δύο διάσημα ποτά ενώνουν τις δυνάμεις τους, αλλά πίσω από αυτή τη συμφωνία κρύβεται ένα ακόμη κόσμημα.

Πρόκειται για μία από τις ωραιότερες βίλες στη γαλλική Ριβιέρα, η οποία φέρει το όνομα Villa les Cedres και βρίσκεται στην περιοχή του Saint Jean Cap Ferrat και ανήκει στην οικογένεια Marnier-Lapostolle από τη δεκαετία του 1920. Πρόκειται για μία βίλα την οποία θα αποκτήσει η Campari με την εξαγορά της Grand Marnier.

Η βίλα διαθέτει έναν βοτανικό κήπο 14 εκταρίων, ενώ είναι κτισμένη σε μία χερσόνησο μεταξύ Νίκαιας και Μονακό. Όσο για τους γείτονες όσων θα ζήσουν σε αυτή είναι κάτι παραπάνω από διάσημοι: από τον συνιδρυτή της Microsoft, Paul Allen έως τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lukoil, Leonid Fedum, αλλά και αρκετούς κληρονόμους κορυφαίων ευρωπαϊκών επιχειρήσεων.

Όσο για τη μεγάλη είδηση είναι ότι η Campari θα προχωρήσει στην πώληση της βίλας και θα μοιράσει τα έσοδα τόσο στους δικούς της μετόχους όσο και σε αυτούς της Grand Μarnier.

Βέβαια το να βρεθεί αγοραστής είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο, μιας και όπως σημειώνει το περιοδικό Capital, η τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο στην περιοχή φθάνει στα… 200.000 ευρώ!

Πιθανοί ενδιαφερόμενοι, στις παλιές καλές εποχές, θα μπορούσαν να είναι Ρώσοι μεγιστάνες του πετρελαίου, αλλά ο μαύρος χρυσός έχει πάρει την κατιούσα. Ως εκ τούτου όλοι ψάχνουν τον τυχερό και σαφώς κάτι παραπάνω από πλούσιο που θα ενδιαφερθεί για την αγορά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.