ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κινέζος μεγιστάνας βγαίνει για ψώνια με… οκτώ θηλυκά ρομπότ! (βίντεο)

Κινέζος μεγιστάνας βγαίνει για ψώνια με… οκτώ θηλυκά ρομπότ! (βίντεο)

Ένας Κινέζος επιχειρηματίας, από την πόλη Κουανγκτσόου (Καντόνα) στη νότια Κίνα, πήγε για ψώνια σε εμπορικό κέντρο στις 15 Απριλίου και έγινε αμέσως πρωτοσέλιδο στην χώρα του, ενώ και τα διεθνή μέσα αναφέρθηκαν εκτενώς σε εκείνον.

Το παράδοξο με τον Κινέζο μεγιστάνα δεν είναι ότι «σήκωσε» τα μαγαζιά και ψώνισε κοσμήματα και άλλα είδη πολυτελείας, αλλά ότι τον ακολουθούσαν κατά πόδας οκτώ θηλυκά ρομπότ, ντυμένα με κόκκινες, κίτρινες και πράσινες στολές, που του μετέφεραν τα ψώνια, του κρατούσαν το παλτό του και ένα μπουκάλι με νερό, αν τυχόν και διψάσει…

Όμως, στον επιχειρηματία, που το όνομά του είναι Wang Shi Chung, φαίνεται ότι αρέσει η δημοσιότητα και έτσι, στις 16 Απριλίου επισκέφθηκε με την «συνοδεία» του «χαρεμιού» του το θεματικό πάρκο Wanda, όπου έκπληκτοι οι υπόλοιποι επισκέπτες κοιτούσαν την ασυνήθιστη παρέα.

Χρήστες στο Facebook χαρακτήρισαν τον Κινέζο μεγιστάνα «Tu Hao», που στα κινέζικα σημαίνει «νεόπλουτος», ενώ κάποιοι τον κατηγόρησαν ως «επιδειξιομανή», μια χρήστης έγραψε: «Εμείς οι συνηθισμένοι άνθρωποι δεν μπορούμε να αγοράσουμε ούτε ένα πόδι από τα ρομπότ…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.