ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Όταν το ταξίδι… «απογειώνεται»: Πολυτέλεια στον αέρα στις business class σουίτες (φωτό)

Όταν το ταξίδι… «απογειώνεται»: Πολυτέλεια στον αέρα στις business class σουίτες (φωτό)

Η Virgin Australia αποκάλυψε τη νέα καμπίνα business class που διαθέτει lounge και μπαρ όπου οι ταξιδιώτες μπορούν να παραγγείλουν το αγαπημένο τους ποτό και να συναναστραφούν άλλους επιβάτες.

Ονομάζεται «The Business» και θα είναι διαθέσιμη στα προσαρμοσμένα Boeing 777-300ER αεροσκάφη που πετούν ήδη από το Λος Άντζελες στο Αμπού Ντάμπι- και ένα εκτελεί ήδη πτήσεις.

Με διάρκεια πτήσης έως τις 15 ώρες, οι επιβάτες θα μπορούν να χαλαρώσουν σε μία από τις 37 σουίτες όπου οι θέσεις «ανοίγουν» σε κρεβάτια για την άνεση και ξεκούραση των ταξιδιωτών.

Οι επιβάτες θα μπορούν επίσης να βλέπουν ταινίες και τηλεοπτικές σειρές ή να παρακολουθούν την πορεία του ταξιδιού τους.

Το προσφερόμενο μενού είναι σχεδιασμένο από τον διάσημο σεφ Luke Mangan και μαζί προσφέρονται εξαιρετικά κρασιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
virgin1virgin2virgin3virgin4virgin5virgin6virgin7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.