ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έτσι θα εντοπίσετε έναν εγωιστή- Απλά ρίξτε μια ματιά στα μπροστινά του δόντια

Έτσι θα εντοπίσετε έναν εγωιστή- Απλά ρίξτε μια ματιά στα μπροστινά του δόντια

Είναι πολύ εύκολο να εντοπίσετε έναν εγωιστή! Απλά ρίξτε μια ματιά στα μπροστινά του δόντια!

1. Τετράγωνα
Όταν τα μπροστινά σας δόντια είναι τετράγωνα είστε μάλλον ένας ήρεμος τύπος που μπορεί να ελέγχει τα συναισθήματά του αν και μερικές φορές δίνεται την εντύπωση πως είστε απόμακρος.

2. Ωοειδή
Αυτό το σχήμα δείχνει πως έχετε καλλιτεχνική φύση. Επίσης, προσέχετε πολύ τις λεπτομέρειες και ξέρετε πως είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν τη διαφορά. Επίσης, έχετε μεγάλη ενσυναίσθηση και κατανοείτε τα συναισθήματα των άλλων. Μερικές φορές χάνεστε στις σκέψεις και δυσκολεύεστε να συγκεντρώσετε την προσοχή σας σε κάτι για πολύ ώρα.

3. Τριγωνικά
Είστε αισιόδοξοι, δυναμικοί και ξέγνοιαστοι. Σας αρέσει να είστε με άλλους ανθρώπους και κάνετε εύκολα φίλους. Πράγματι, φοβάστε αρκετά την μοναξιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

4. Ορθογώνια
Εάν τα μπροστινά σας δόντια είναι ορθογώνια, τότε είστε γεννημένο αφεντικά. Έχετε ηγετική προσωπικότητα και μπορείτε να παίρνετε γρήγορα αποφάσεις. Κυνηγάτε τους στόχους σας με αποφασιστικότητα, αλλά αυτό μερικές φορές δίνει την εντύπωση στους άλλους πως είστε εγωιστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.