ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τον κορόιδευαν στο σχολείο για το βάρος του και δέκα χρόνια μετά… πήρε την εκδίκηση του (βίντεο)

Τον κορόιδευαν στο σχολείο για το βάρος του και δέκα χρόνια μετά… πήρε την εκδίκηση του (βίντεο)

Το 2008, ο Sam Rouen κέρδισε στην τρίτη σεζόν του «The Biggest Loser», μια τηλεοπτική εκπομπή η οποία ζυγίζει τους υπέρβαρους διαγωνιζόμενους μεταξύ τους για να δει ποιος μπορεί να χάσει το υψηλότερο ποσοστό σωματικού βάρους για ένα χρηματικό έπαθλο.

Στα 19 του, δύο μόλις χρόνια αφού είχε τελειώσει το σχολείο, ο Sam ζύγιζε 154 κιλά αλλά μέχρι το τέλος της εκπομπής είχε χάσει 71 κιλά. Τώρα στα 29 του εργάζεται ως πυροσβέστης και είναι σαφές από το παρακάτω video ότι έχει διατηρήσει τις “καλές συνήθειες” του από την εμφάνισή του στην εκπομπή.

Ακόμα και μια απλή σύγκριση των φωτογραφιών πριν και μετά, από παχουλός έφηβος σε γυμνασμένος πυροσβέστης, είναι απλά απίστευτο ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο. Σε αυτό το διάστημα έχει φωτογραφηθεί για πολλά περιοδικά και είχε συμμετοχή στο ετήσιο ημερολόγιο της πυροσβεστικής.

Παρ ‘όλα αυτά, εξακολουθεί να έχει κάποιο άγχος που έχει απομείνει από τον καιρό που ήταν παχουλός. “Δεν μου αρέσει να βγάζω την μπλούζα μου ακόμα και στην παραλία.” είπε στην Αυστραλιανή έκδοση της Daily Telegraph.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.