ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα πέντε πιο γοητευτικά επαγγέλματα ανδρών!

Τα πέντε πιο γοητευτικά επαγγέλματα ανδρών!

Βάσει ερωτήσεων σε 100 γυναίκες για το ποια επαγγέλματα είναι πιο ελκυστικά να έχουν οι σύντροφοί τους, πήραμε τις απαντήσεις.

Μπορεί κάποιοι να στεναχωρηθούν, αλλά αυτή είναι η αλήθεια!

1. Σεφ

Το επάγγελμα αυτό τα τελευταία χρόνια έχει κάνει εντυπωσιακό level up. Είτε μαγειρεύεις σε χλιδάτο εστιατόριο με πανάκριβα πιάτα, είτε σε ψησταριά, από τη στιγμή που θα δηλώσεις σεφ και φέρεις tattoo μανίκι σε συνδυασμό, να ξέρεις ότι η άλλη έχει τσουτσουριάσει! Αν μάλιστα της ψήσεις και καμιά παλιομπριζόλα, τότε έχει πέσει στα πατώματα για πάρτη σου. Έχεις δει τον Πετρετζίκη να μένει χωρίς γυναίκα; Ε;

2. Δημοσιογράφος

Όχι επειδή τους συναναστρεφόμαστε, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι δημοσιογράφοι είναι σέξι. Έχουν θέματα συζήτησης, είναι μορφωμένοι, έχουν χιούμορ και είναι ετοιμόλογοι. Βέβαια, υπάρχουν και οι γυναίκες που αντιπαθούν τους ξερόλες. Εκεί έχεις πρόβλημα. Γιατί ξερόλας είσαι σίγουρα.

3. Υπάλληλος σε συνεργείο

Στιβαρός, βρώμικος και σίγουρα με σωστή σωματική διάπλαση που είναι και το ζητούμενο. Άσε που οι άντρες με τις φόρμες είναι ό,τι πιο hot κυκλοφορεί.

4. Καλλιτέχνης

Οτιδήποτε είναι χαοτικό, αόριστο και εμπεριέχει μέσα την τέχνη. Από μουσικός, μέχρι ζωγράφος, και από συγγραφέας μέχρι φωτογράφος. Τα επαγγέλματα αυτά, κρύβουν μια ευαισθησία, η οποία είναι άκρως αφροδισιακή γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με το αντρικό παρουσιαστικό. Αντίθεση που σίγουρα τρελαίνει τις γυναίκες.

5. Κτηνίατρος

Δεν είναι μόνο ότι είναι γιατρός, είναι ότι είναι γιατρός ζώων. Δηλαδή είναι και επιστήμων, άρα ορθολογικός, αλλά και γλυκός και ευαίσθητος γιατί ασχολείται με τους μικρούς μας φίλους. Και εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από έναν άντρα που κάνει καλά ένα άρρωστο ή πληγωμένο σκυλάκι.

6. Ραδιοφωνικός παραγωγός

Είναι νέος; Είναι αιωνόβιος; Έχει τρίτο μάτι, ουρά ή θυμίζει αρκετά Κουασιμόδο; Δε θα το μάθουμε ποτέ γιατί μένουμε στη φωνή η οποία μας συγκλονίζει και μας ταξιδεύει. Αθάνατο Jeronimo Groovy.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.