Γυναίκα ζει σε σπίτι 27τ.μ και όλοι την κοροϊδεύουν – Όταν όμως βλέπουν πως είναι μέσα την ζηλεύουν (βίντεο)

Γυναίκα ζει σε σπίτι 27τ.μ και όλοι την κοροϊδεύουν – Όταν όμως βλέπουν πως είναι μέσα την ζηλεύουν (βίντεο)

Η ζωή στη Νέα Υόρκη είναι δαπανηρή. Το κόστος διαβίωσης είναι γενικά εξωφρενικό, για να μην αναφέρουμε τα έξοδα για φαγητό και διασκέδαση.

Η φωτογράφος Charlotte Brown, αντιμετώπισε το πρόβλημα αυτό όταν μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και παρόλο που έχει ακριβά γούστα, είχε πολύ λίγα χρήματα για να ξοδέψει.

Μπορεί να είναι μόνο 27 τετραγωνικά μέτρα, αλλά η Charlotte το έχει μετατρέψει σε ένα ζεστό και μαγευτικό μέρος. Από το ξύλινο πάτωμα, μέχρι τις λεπτομέρειες στους τοίχους, αυτό το σπίτι είναι ονειρικό.

Δείτε το όμορφο διαμέρισμά της στο βίντεο που ακολουθεί:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.