Βοηθός διαιτητή έκανε «οκταράκια» από το μεθύσι… αλλά αρνούνταν να εγκαταλείψει (βίντεο)

Βοηθός διαιτητή έκανε «οκταράκια» από το μεθύσι… αλλά αρνούνταν να εγκαταλείψει (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει τον βοηθό ενός διαιτητή, ο οποίος λίγο πριν πάει να εκτελέσει το καθήκον του…είχε πιει λίγο παραπάνω. Ο εν λόγω άνδρας, φόρεσε τη στολή του, πήρε στο χέρι του το σημαιάκι του και βρέθηκε στο γήπεδο.

Μόνο που… παραπατούσε από το μεθύσι.

Οι οπαδοί στις εξέδρες δεν άργησαν να αντιληφθούν τι συμβαίνει κι άρχισαν τις φωνές και τα περιπαικτικά σχόλια προς τον μεθυσμένο επόπτη, ο οποίος δεν μπορούσε καν να σταθεί πάνω στη γραμμή του πλαγίου, ούτως βεβαίως και να παρακολουθήσει την εξέλιξη του αγώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποια στιγμή σε μια προσπάθεια να κάνει ένα σπριντ παραπάτησε κι έπεσε με την εξέδρα να φωνάζει για «φάουλ». Δύο άνδρες από την ασφάλεια του γηπέδου τον πλησίασαν προσπαθώντας να τον πείσουν να αποσυρθεί αλλά εκείνος αρνήθηκε πεισματικά να αποχωρήσει, ενώ φώναξαν κοντά τους και τον διαιτητή του αγώνα, ο οποίος τελικά επέτρεψε στον βοηθό να συνεχίσει μολονότι ήταν εμφανές πως δεν ήταν σε θέση να το πράξει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.