ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το γνωρίζατε; – Αυτή είναι η πραγματική χρήση του μπλε μέρους της γόμας

Το γνωρίζατε; – Αυτή είναι η πραγματική χρήση του μπλε μέρους της γόμας

Όλοι έχουμε προσπαθήσει να σβήσουμε κάτι που ήταν γραμμένο απο στυλό, σε χαρτί, με το μπλε κομμάτι της γόμας…και όμως δεν χρησιμεύει σε αυτό. Αποτελεί έναν περίεργο μύθο και δεν πάει το μυαλό σας στην πραγματική της χρήση.

Πόσα φύλλα πετάξαμε επειδή από τη προσπάθεια σκίστηκε το φύλλο; Λογικό αν σκεφτείτε ότι η μπλε άκρη χρησιμεύει για να σβήνει σημάδια από μολύβι σε σκληρό, πορώδες χαρτί, τύπου μπλοκ ζωγραφικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Δεν μπορεί να αφαιρέσει το μελάνι από το στυλό, χωρίς να αφήσει σημάδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.