ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το κόλπο που σκέφτηκε αυτός ο πατέρας για να πλένει τα μπουκάλια των μωρών θα σας λύσει τα χέρια (βίντεο)

Το κόλπο που σκέφτηκε αυτός ο πατέρας για να πλένει τα μπουκάλια των μωρών θα σας λύσει τα χέρια (βίντεο)

Ένας πατέρας τρίδυμων φαίνεται πώς κατέχει το απόλυτο κόλπο για να καθαρίζει εύκολα και γρήγορα τα μπουκάλια των μωρών του.

Ο Aerol Peterson από τη Νεμπράσκα κουράστηκε από την ποσότητα των πιάτων που έπρεπε να πλένει καθημερινά.Έτσι, βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο να τα πλένει και να τα καθαρίζει σε χρόνο dt!

Η σύζυγός του, Christy, τον κατέγραψε να χρησιμοποιεί ένα τρυπάνι με μια βούρτσα τριψίματος ενσωματωμένη πάνω του για να πλύνει τα μπουκάλια των μωρών τους.

Στο βίντεο που ανέβηκε στο Facebook, βλέπουμε τον πατέρα να βουτά την βούρτσα στο νερό με το σαπούνι και στη συνέχεια να πατά το ηλεκτρικό τρυπάνι το οποίο γυρνάει και καθαρίζει το πλαστικό μπουκάλι.Έτσι το καθαρίζει πανεύκολα και πολύ γρήγορα!

Το ανορθόδοξο τρικ είναι πολύ αποτελεσματικό, όπως γράφει η ίδια η μητέρα στο post.

«Πιο έξυπνο, όχι πιο δύσκολο», λέει μάλιστα ο ίδιος στο βίντεο.Το βίντεο έγινε αμέσως viral με χιλιάδες προβολές, αναδημοσιεύσεις και σχόλια.

Οι χρήστες έχουν ξετρελαθεί με το απίθανο τρικ και τον έχρισαν «μπαμπά της χρονιάς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.