ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα ποτά που δεν χρειάζονται ούτε καν παγάκια

Αυτά είναι τα ποτά που δεν χρειάζονται ούτε καν παγάκια

Υπάρχουν ποτά που είναι ιδανικά για κοκτέιλ κι άλλα που είναι καλύτερο να τα πίνεις σκέτα, χωρίς να προσθέτεις ούτε καν πάγο, ώστε να απολαύσεις καλύτερα τη γεύση τους.

Το Crown Royal XR Whiskey είναι το πιο δυσεύρετο ουίσκι της οικογένειας των Crown Royal. Πρωτοδημιουργήθηκε το 1939 και είναι τόσο πλούσια και περίπλοκη η γεύση του που δεν θα πρέπει να αναμιχθεί με καμία άλλη ουσία, ούτε καν να προσθέσει κανείς παγάκια.

Το τσεχικό λικέρ Becherovka είναι πλούσιο σε αρώματα και σιροπιαστό στην υφή, ενώ η ισλανδική βότκα Reyka φημίζεται για το απαλό άρωμά της. Το νερό που χρησιμοποιείται για την παρασκευή της, μάλιστα, προέρχεται από μια ηφαιστειογενή πηγή 4.000 ετών.

Ομαλή υφή, ισορροπημένο σώμα, γεύση που ξεχωρίζει, ευχάριστη επίγευση. Αυτά χαρακτηρίζουν το μπέρμπον Four Roses Single Barrel Bourbon, που επίσης είναι καλύτερο να το πίνετε σκέτο.

Το ίδιο συμβαίνει και με το ρούμι από παρθένο μέλι ζαχαροκάλαμου που φτιάχνεται στο «Σπίτι πάνω από τα Σύννεφα», στη Γουατεμάλα, εν ονόματι Ron Zacapa 23, όπως και με το Kings County Distillery Chocolate Whiskey, ένα βραβευμένο ουίσκι που ωριμάζει σε βαρέλια που φιλοξενούσαν σπόρους κακάο, για αυτό και βγάζει σοκολατένια γεύση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχει και το Del Maguey Chichicapa, με πολύπλοκη γεύση με πολλά εσπεριδοειδή, αλλά και το σάκε Dewazakura Oka Ginjo, που είναι ελαφρύτερο από τα υπόλοιπα κι έχει τέλεια ισορροπία αρωμάτων και γεύσης, με πολύ ιδιαίτερα αρώματα που σε κάνουν να νομίζεις πως είσαι σε ανθόκηπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.