ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Αυτή είναι η έπαυλη που αγόρασαν στην Καλιφόρνια – Κοστίζει 14,6 εκατομμύρια δολάρια (φωτο)

Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Αυτή είναι η έπαυλη που αγόρασαν στην Καλιφόρνια – Κοστίζει 14,6 εκατομμύρια δολάρια (φωτο)

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αγόρασαν το καινούργιο τους «παλάτι» στην Καλιφόρνια (ως την πρώτη τους ιδιόκτητη κατοικία στις ΗΠΑ) και τους κόστισε μόλις… 14,6 εκατομμύρια δολάρια (12,4 εκατομμύρια ευρώ).

Με εννέα υπνοδωμάτια και 16 μπάνια, η υπερπολυτελής έπαυλη στην περιοχή Μοντεσίτο ενσαρκώνει το όνειρο του ζευγαριού για το ιδανικό οικογενειακό σπίτι, όπου ο Άρτσι και όσα ακόμα παιδιά αποκτήσουν θα μπορούν να μεγαλώσουν ξέγνοιαστα και ευτυχισμένα.

Η πελώρια έκταση γύρω από το πολυτελές οίκημα περιλαμβάνει ροδόκηπους, έναν γραφικό ελαιώνα, γήπεδο του τένις, μία πισίνα και ένα σπιτάκι-ξενώνα, ιδανικό για τις επισκέψεις της μητέρας της Μέγκαν, Ντόρια.

Όπως επισημαίνουν τα δημοσιεύματα, μετά τις νομικές ενέργειες στις οποίες προχώρησε το διάσημο ζευγάρι όταν φωτογράφοι παραβίασαν την ιδιωτικότητά του στο σπίτι που νοίκιαζε στο Λος Άντζελες, δύσκολα θα επιχειρήσει κανείς να πλησιάσει στην πολυτελή έπαυλη, που άλλωστε φυλάσσεται πολύ καλά.

Ωστόσο, τόσο το Page Six όσο και η Daily Mail δημοσιεύουν φωτογραφίες του «παλατιού» από ψηλά, που πραγματικά εντυπωσιάζουν.

Όπως υπενθυμίζει το Page Six, το ζευγάρι μετακόμισε στην Σάντα Μπάρμπαρα τον περασμένο μήνα, έχοντας περάσει το προηγούμενο διάστημα lockdown ως φιλοξενούμενου στην έπαυλη του Τάιλερ Πέρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νέα τους «γειτονιά» στην Καλιφόρνια κατοικείται από πολλούς Αμερικανούς σελέμπριτι, όπως η Όπρα Γουίνφρεϊ και η Έλεν Ντετζενερες και ο Τζορτζ Λούκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.