ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Big Brother: «Φωτιά» οι πόζες της Χριστίνας Ορφανίδου με το πληθωρικό μπούστο στο Instagram (φώτο)

Big Brother: «Φωτιά» οι πόζες της Χριστίνας Ορφανίδου με το πληθωρικό μπούστο στο Instagram (φώτο)

Η Χριστίνα Ορφανίδου, έγινε ευρέως γνωστή, μέσα από τη συμμετοχή της στον νέο κύκλο του Big Brother.

​Το μελαχρινό κορίτσι, πολύ πριν γίνει διάσημη, λόγω της συμμετοχής της στο ριάλιτι, είχε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς λογαριασμούς στο instagram.

​Οι φωτογραφίες που ανέβαζε με το πληθωρικό της μπούστο, εντυπωσίαζαν και έκλεβαν τις εντυπώσεις.

https://www.instagram.com/p/CEhPKe2gdGD

«Δεν μου αρέσει να χάνω παιχνίδι!», Έτσι μας συστήθηκε η… επαγγελματίας παίκτρια poker Χριστίνα Ορφανίδου. Είναι από πολύτεκνη οικογένεια και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Μέσα στο σπίτι, αυτό που θα εκνευρίσει τους άλλους συγκάτοικους είναι… η ακαταστασία της!

Στο εισαγωγικό της βίντεο είπε: “Με λένε Χριστίνα Ορφανίδου. Ασχολούμαι επαγγελματικά με το ΠΟΚΕΡ και ερασιτεχνικά με το Online Gaming. Το ΠΟΚΕΡ μπήκε ξαφνικά στη ζωή μου. Είχα κάποιο σύντροφο στο παρελθόν ο οποίος ασχολιόταν, καθόμουν δίπλα του και έβλεπτα τι ήταν αυτό με το οποίο ασχολιόταν τόσες ώρες και με ιντρίγκαρε αρκετά.

https://www.instagram.com/p/CEhPQolAtvt

Το ΠΟΚΕΡ όπως και το Big Brother είναι παιχνίδια τα οποία βασίζονται στη στρατηγική. Από 12 χρονών μαγειρεύω, καθαρίζω, πλένω, σφουγγαρίζω, ΔΕΝ ξεσκονίζω διότι έχω αλλεργία, οπότε βρήκατε την υπηρεσία του σπιτιού σας. Είμαι λίγο αναίσθητη. Το δυνατό μου σημείο πάνω μου είναι τα μάτια μου”.

Συνεχίζει λέγοντας: “Με προσελκύουν οι μικρότερες ηλικίες άντρες, με έχουν απατήσει οι περισσότεροι σύντροφοί μου. Με την τελευταία μου σχέση είχα 11 χρόνια διαφορά.

https://www.instagram.com/p/CEoKfJqA8T8

Εγώ ήμουν μεγαλύτερη. Με τα 20χρονα που πλέκω πώς να φτάσω στο γάμο. Η σχέση μου με τους άντρες από πάρα πολύ μικρή ηλικία, από τότε που πήγα στο δημοτικό να φανταστείτε ήταν σχέσεις αγάπης και μίσους. Πάντα μου άρεζε να συναγωνίζομαι, να τους ανταγωνίζομαι, έκανα παρέα μαζί τους, πολλές φορές έμπλεκα και σε καβγάδες. Ασχολιόμουν πολύ με αθλήματα και προσπαθούσα να γίνω και εγώ καλή και να φαίνεται ότι και μια γυναίκα μπορεί να τα βάλει μαζί τους”.

https://www.instagram.com/p/B5a6rkwgPR7

​​Τέλος λέει: “Η σχέση μου με τις γυναίκες είναι περίεργη. Συνήθως με αντιπαθούν. Έχω υπάρξει και εγώ σε μία τοξική σχέση και έχω δεχτεί και ψυχολογική και σωματική βία. Θα ‘θελα να συμβουλέψω κάθε κοπέλα, κάθε κορίτσι, κάθε γυναίκα να αποφεύγει αυτές τις καταστάσεις και να μη δέχεται κανένα είδος και καμία μορφή βίας επάνω της”.

https://www.instagram.com/p/B0w3TbqgK0E

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BqxYJTzAA3r

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.