ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρία κορίτσια χορεύουν για βιντεάκι στο TikTok και πίσω τους… ένα ζευγάρι κάνει «τρελίτσες» (βίντεο)

Τρία κορίτσια χορεύουν για βιντεάκι στο TikTok και πίσω τους… ένα ζευγάρι κάνει «τρελίτσες» (βίντεο)

Τρία κορίτσια ξεκίνησαν ανέμελα να χορεύουν για να γυρίσουν ένα βίντεο για το TikTok, όμως έχουν υπολογίσει χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς πίσω τους ένα ζευγάρι… έκανε «τρελίτσες».

Το απίστευτο βίντεο με το που ανέβηκε στην πλατφόρμα του TikTok είχε μέσα σε λίγη ώρα περισσότερες από 15 εκατομμύρια προβολές. Τρία κορίτσια βγαίνουν γελώντας στην αυλή του σπιτιού και αρχίζουν να χορεύουν στους ρυθμούς του τραγουδιού Viva La Swing ps. tugboat_spenny is OG spinner.

Ξαφνικά όπως χόρευαν και η κάμερα τους ακολουθούσε στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού που βρισκόταν στην αυλή ένα ζευγάρι έκανε σεξ και… χόρευε και εκείνο. Φαίνεται πεντακάθαρα καθώς η κάμερα γυρνάει. Τα κορίτσια προφανώς το έχουν αντιληφθεί, γελάνε πονηρά και συνεχίζουν να χορεύουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.tiktok.com/%40thegohousedublin/video/6882334096337538305?sender_device=pc&sender_web_id=6853874680304240134&is_from_webapp=1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.