Ο λόγος που πολλά ζευγάρια θέλουν να… πειραματίζονται σε εξωτερικούς χώρους

Ο λόγος που πολλά ζευγάρια θέλουν να… πειραματίζονται σε εξωτερικούς χώρους

Είναι γνωστό, πως το κρεβάτι αποτελεί το πιο συχνό και βολικό μέρος για σεξ, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτιμούν να… πειραματίζονται ακόμα και εκτός σπιτιού.

​Ο λόγος που συμβαίνει αυτό; Η αλλαγή μπορεί να δημιουργήσει έντονα συναισθήματα.

Πιο συγκεκριμένα, όταν δεν χρειάζεται να προσπαθήσουμε ή να δώσουμε προσοχή σε κάτι, είναι εύκολο να χαθεί το ενδιαφέρον. Μάλιστα, ακόμα και αν μια αλλαγή παραμείνει για κάποιο διάστημα, τη συνηθίζουμε και σταματά να μας υποκινεί. Η αλλαγή μπορεί επίσης να αυξήσει τη σεξουαλική επιθυμία. Το σεξ στο κρεβάτι κάποιου μπορεί να μας φαίνεται πιο οικείο, αλλά αν το σεξ είναι οικείο σε μια καθιερωμένη και μακροχρόνια σχέση, μπορεί να γίνει ρουτίνα και να καταλήξει βαρετό.

Σε μια μελέτη που έγινε σε 2.000 Αμερικανούς, το 76% των συμμετεχόντων είπαν ότι είχαν κάνει σεξ έξω, με τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες να είναι τα αυτοκίνητα, οι αυλές, οι παραλίες και οι στάσεις ανάπαυσης στους αυτοκινητοδρόμους.

​Επίσης, το 58% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι το σεξ σε εξωτερικούς χώρους τους έκανε πιο ευτυχισμένους στη σχέση τους, το 69% είπε ότι είχαν κάνει σεξ σε κάποιο μέρος όπου θα μπορούσαν να συλληφθούν και το 23% είπε ότι είχαν παγιδεύτηκαν.

​Κοινός παράγοντας των περισσότερων από αυτούς, είναι ότι η εμπειρία αυτή τους έφερε πιο κοντά με τον ή την παρτενέρ τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό που αξίζει να τονιστεί, είναι πως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γίνει με προσοχή και να μην προσβάλλονται άνθρωποι του περιβάλλοντος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.