ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτά τα τρία πράγματα θα πρέπει να έχετε στο αυτοκίνητο αν έχετε μικρά παιδιά

Αυτά τα τρία πράγματα θα πρέπει να έχετε στο αυτοκίνητο αν έχετε μικρά παιδιά

Η μετακίνηση με το αυτοκίνητο όταν έχετε παιδιά αποτελεί μία περιπέτεια και αρκετά μεγάλη κούραση, καθώς χρειάζεται να κουβαλήσετε ένα σωρό πράγματα.

Σίγουρα κάτι από όλα αυτά θα χρειαστείτε ειδικά αν κάνετε μεγάλες αποστάσεις.

Δείτε πάντως τρία πράγματα που πρέπει να έχετε στο αυτοκίνητο αν έχετε μικρά παιδιά…

Μια αλλαξιά ρούχα

Όταν έχετε μικρό παιδί τα απρόοπτα είναι πολλά. Ίσως ιδρώσει, ίσως λερωθεί, ίσως κάνει εμετό. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι.

Κουτί πρώτων βοηθειών αυτοκινήτου

Δεν αφορά μόνο περιπτώσεις μικρών παιδιών αλλά ένας λόγος παραπάνω αν έχετε μικρές ηλικίες στο αυτοκίνητο.

Πλαστικές σακούλες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σακούλες πάσης φύσεως. Σακούλες για εμετό, σακούλες για να μαζέψετε τα παιχνίδια από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, τα παραμύθια, τα ψίχουλα από το φαγητό. Επίσης είναι χρήσιμες για τις λερωμένες πάνες ή για τα βρώμικα παπούτσια των παιδιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.