ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Alex Cooper: Βασίλισσα των sex podcasts – Απόλυτη ανδρική απόλαυση!

Κάθε της post είναι μαγνήτης για like!

Alex Cooper: Βασίλισσα των sex podcasts – Απόλυτη ανδρική απόλαυση!

Για την Βασίλισσα των sex podcasts, ήρθε η στιγμή να μάθεις τώρα. Η παρουσιάστρια του Call Her Daddy, Alex Cooper, είναι το απόλυτο είδωλο. Η Alex μιλάει για όλα χωρίς ταμπού και περιστροφές. Θέλεις tips για αυτοϊκανοποίηση; Στα προσφέρει. 

Επιθυμείς να μάθεις τα μυστικά για kinky σεξ, στάσεις, dating; Η Alex Cooper είναι εδώ για σένα. Προσπαθείς να μάθεις ατάκες για πέσιμο που καμία γυναίκα δε θα αντισταθεί;

Ωστόσο όταν βγάζει τα ακουστικά και αφήνει το μικρόφωνο, η Alex Cooper σού δίνει κι άλλους λόγους για να ασχοληθείς μαζί της.

Το προφίλ της στο Instagram είναι η απόλυτη ανδρική απόλαυση.

Η 30χρονη Alex Cooper ή αλλιώς Father Cooper διαθέτει έναν λογαρισμό στο Instagram, που τον ακολουθούν 2.200.000 χρήστες. Κάθε της post είναι μαγνήτης για likes και σχόλια και αν δεν την ακολουθείς ήδη, τότε κάνεις ένα τεράστιο λάθος.

Αν δεν μας πιστεύεις ακόμη, τότε πέρνα μία βόλτα από την gallery και θα καταλάβεις τι ακριβώς εννοούμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.