ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δεν πάει ο νους σας: Πέντε γυναικεία προϊόντα που εφευρέθηκαν για άντρες

Δεν θα θέλετε να το πιστέψετε!

Δεν πάει ο νους σας: Πέντε γυναικεία προϊόντα που εφευρέθηκαν για άντρες

Είναι μερικά προϊόντα που έχουν καθιερωθεί για αποκλειστική χρήση από τις γυναίκες ωστόσο αν και δύσκολο να το πιστέψετε, εφευρέθηκαν για τους άντρες αλλά τελικά κατέληξαν να χρησιμοποιούνται διαφορετικά.

Είστε έτοιμοι να τα ανακαλύψετε;

1.Τα παπούτσια με τακούνι

Κατά τη διάρκεια του Περσικού πολέμου, οι στρατιώτες φορούσαν συνήθως ψηλά, μυτερά τακούνια, ώστε να μπορούν να «γατζώνουν» με ευκολία τα παπούτσια τους στις σέλες των αλόγων. Δηλαδή, καμία σχέση με το «6ο/7ο ραντεβού σε καλό roof garden» σκοπό των σύγχρονων ψηλοτάκουνων. Επίσης, στην Αρχαία Ελλάδα, οι ηθοποιοί φορούσαν παπούτσια με μεγάλους πάτους, οι λεγόμενοι κόθορνοι, για να δείξουν το κύρος και την κοινωνική τάξη των χαρακτήρων (όσο πιο ψηλός, τόσο πιο ψηλά στην ιεραρχία)

2.Σερβιέτες

To 1890, Γαλλίδες νοσοκόμες περιποιούνταν τους πληγωμένους στρατιώτες με μια μαλακή, ευχάριστη στην αφή γάζα, που έμοιαζε αρκετά με τη γνωστή σε όλους μας σερβιέτα. Σερβιέτα για τον πόνο του άλλου δηλαδή!

3. Το ροζ χρώμα

Το ροζ χρώμα, περισσότερο ως ένα παράγωγο του κόκκινου, παλαιότερα και ειδικότερα κατά το 18ο αιώνα ήταν ένα χρώμα που παρέπεμπε ακόμα και σε πολεμική σύγκρουση και οχι σε χαρακτηριστικό του θηλυκού γένους.

4.Σκουλαρίκια

Σύμφωνα με τοιχογραφίες που έχουν βρεθεί τα φορούσαν ακόμα και οι στρατιώτες της Περσικής Αυτοκρατορίας.

5. Ένα λίγο διαφορετικό στρινγκ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα πρώτα όντα της ανθρωπότητας που φόρεσαν κάτι παρόμοιο, ήταν οι άντρες. Επρόκειτο για ένα ύφασμα που προστάτευε και/η έκρυβε τα γεννητικά όργανα του άντρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.