ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έλληνας σομελιέ: Μίλησε για την Σάνα Μαρίν και για το αγαπημένο μπιστρό της στο Ελσίνκι

Η εντύπωση που σχημάτισε ο Χ.Τσαλακόπουλος για την Σάνα Μαρίν, όσες φορές μίλησε μαζί της, είναι πολύ θετική

Έλληνας σομελιέ: Μίλησε για την Σάνα Μαρίν και για το αγαπημένο μπιστρό της στο Ελσίνκι

Ένα γαλλικό μπιστρό από Έλληνα στο Ελσίνκι, επιλέγει η Σάνα Μαρίν τις ημέρες που θέλει να διασκεδάσει στην Φινλανδία. Ο Έλληνας σομελιέ μίλησε για την πρωθυπουργό της Φινλανδίας και για το αγαπημένο μπιστρό της.

Από την Βέροια, στην Κω και από εκεί στο Ελσίνκι, ο Χρήστος Τσαλακόπουλος, ξεκίνησε να δουλεύει στην εστίαση στην Φινλανδία και γρήγορα κατάφερε με προσωπική προσπάθεια να γίνει σομελιέ. Ο Χρήστος Τσαλακόπουλος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων για την προτίμηση που δείχνει, τόσο η Σάνα Μαρίν, όσο και το υπόλοιπο υπουργικό συμβούλιο της χώρας, στο γαλλικό μπιστρό όπου εργάζεται.

Η εντύπωση που σχημάτισε ο Έλληνας σομελιέ για την Σάνα Μαρίν, όσες φορές μίλησε μαζί της, είναι πολύ θετική.

Την χαρακτήρισε «πολύ όμορφο άνθρωπο» αλλά και άτομο «χαμηλού προφίλ», ανέφερε μάλιστα πως, συζητώντας μαζί της, ένιωσε σαν να συνομιλεί χαλαρά με κάποιον φίλο.

Όσο για το πως αντιμετωπίζει ο λαός της Φινλανδίας το περιστατικό με τα βίντεο που κυκλοφόρησαν με την Σάνα Μαρίν, δήλωσε ότι έχει προκληθεί μεγάλος ντόρος στη χώρα. Από την μια πλευρά οι άνθρωποι μεγαλύτερων ηλικιών, βλέπουν με μια πιο συντηρητική ματιά το γεγονός, από την άλλη οι νεότεροι την δικαιολογούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σαν πρωθυπουργός πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα αλλά, σαν κοινός άνθρωπος, θα έχεις και τέτοιες στιγμές» είπε ο Χρήστος Τσαλακόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.