ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η Natalie Roser θα σε κάνει να… «χάσεις» το μυαλό σου (φώτο)

Το μοντέλο από την Αυστραλία διαθέτει όλο το... πακέτο

Η Natalie Roser θα σε κάνει να… «χάσεις» το μυαλό σου (φώτο)

Η Natalie Roser, θα σε κάνει να… «χάσεις» το μυαλό σου καθώς διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί με θανατηφόρες καμπύλες και ένα πανέμορφο πρόσωπο.

Μάλιστα, το μοντέλο από την Αυστραλία έχει κατακτήσει τίτλους ομορφιάς, ενώ είχε πάρει και τον τίτλο για το «ωραιότερο πρόσωπο» στα Καλλιστεία της χώρας της.

Η Natalie Roser γεννήθηκε το 1990 και με το μόντελινγκ ασχολείται από τα 13 της χρόνια. Το 2016 είχε φιγουράρει στο εξώφυλλο του Maxim, ενώ στο βιογραφικό της έχει σημαντικές συνεργασίες με γνωστές εταιρείες.

Ζει μόνιμα στη Μελβούρνη, όπου διατηρεί τη δική της εταιρεία ρούχων. Η Natalie Roser είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, όπου συχνά ανεβάζει υπέροχες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.