ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η «βασίλισσα» των ερωτικών ταινιών Τζένα Τζέιμσον παντρεύτηκε την σύντροφό της: «Απορώ γιατί έβγαινα με άντρες»

Άλλαξε το όνομά της σε Jenna Jameson Lawless στο Instagram

Η «βασίλισσα» των ερωτικών ταινιών Τζένα Τζέιμσον παντρεύτηκε την σύντροφό της: «Απορώ γιατί έβγαινα με άντρες»

Η «βασίλισσα του πορνό» Τζένα Τζέιμσον αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε την influencer Jessi Lawless, στο Λας Βέγκας- και άλλαξε επίσης το όνομά της σε Jenna Jameson Lawless στο Instagram.

«Βρήκα τον άνθρωπο με τον οποίο ειλικρινά θα έπρεπε να ήμουν μαζί», δήλωσε η 49χρονη πρώην πορνοστάρ στο περιοδικό People.

«Προσπαθώ να καταλάβω γιατί έβγαινα στη ζωή μου με άντρες ή τους παντρεύτηκα, και είναι εγωιστικό και άσχημο να το λέω, αλλά νομίζω ότι η κινητήριος δύναμή μου ήταν τα παιδιά», πρόσθεσε η Τζένα Τζέιμσον, που είναι μητέρα τριών παιδιών.

«Και τώρα που έχω βρει πραγματικά τον εαυτό μου, απλά αποδέχομαι όλα όσα νιώθω μέσα μου και δεν τα κρύβω κάτω από το χαλί», κατέληξε.

Για την ιστορία, αυτός είναι ο τρίτος γάμος της Τζένα Τζέιμσον, που ήταν παντρεμένη με τον «βασιλιά του πορνό» Brad Armstrong από το 1996 έως το 2001 και με τον πρώην πορνοστάρ Jay Grdina από το 2003 έως το 2007.

Με τον Tito Ortiz, πρωταθλητή της άρσης βαρών, απέκτησε τα δίδυμα Journey και Jesse, που είναι σήμερα 14 ετών ενώ έχει επίσης και μια 6χρονη κόρη με τον πρώην αρραβωνιαστικό της και Ισραηλινό επιχειρηματία Lior Bitton.

Το 2004 είχε κάνει coming out ως bisexual, ωστόσο τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2008, δήλωσε στο Fox News ότι είναι «εντελώς ετεροφυλόφιλη».

Η Jessi Lawless, μια 40χρονη influencer και πρώην κομμώτρια, έχει πει ότι δεν αναγνώρισε αμέσως την Τζένα Τζέιμσον όταν σχολίασε κάποια στιγμή τα βίντεό της στο TikTok.

«Θυμάμαι είπα: “Ποια είναι αυτή η Jenna Can’t Lose;”», λέει στο People. «Είναι η Τζένα Τζέιμσον. Ω, Θεέ μου».

Η πρώην πορνοστάρ Τζένα Τζέιμσον παντρεύτηκε τη σύντροφό της: «Δεν καταλαβαίνω γιατί έβγαινα με άντρες»Facebook Twitter

Γνωστή ως «βασίλισσα του πορνό», η Τζένα Τζέιμσον έκανε ερωτικά βίντεο από το 1993 μέχρι που ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη βιομηχανία το 2008.

Όπως λέει, χρειάστηκε να κυνηγήσει και να διεκδικήσει την Jessi Lawless όταν χώρισε από μια άλλη σχέση στα τέλη του περασμένου έτους. Τελικά άρχισαν να βγαίνουν τον Ιανουάριο και τον Απρίλιο αρραβωνιάστηκαν.

«Ήξερα ότι θα πάρω αυτό που θέλω», εξήγησε. «Το άξιζε. Αλλά το έκανε δύσκολο και πορώνομαι πολύ όταν πρόκειται για προκλήσεις, οπότε ήξερα ότι έπρεπε απλώς να περιμένω. Και έγινε».

Μετά τον γάμο, η Τζένα Τζέιμσον ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στο Instagram, όπου ποζάρει με την Jessi Lawless, γράφοντας στη λεζάντα: «Τα καταφέραμε! Σ’ αγαπώ τόσο πολύ!».

Η είδηση του γάμου έρχεται 18 μήνες μετά την αποκάλυψη της Τζένα Τζέιμσον ότι πάσχει από μια μυστηριώδη ασθένεια που επηρεάζει την ικανότητά της να περπατάει.

Τον Ιούλιο του 2022, μοιράστηκε ένα βίντεο που την έδειχνε να περπατά χωρίς βοήθεια, σχολιάζοντας ότι «αισθάνεται πολύ καλύτερα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.