ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κάνιε Γουέστ: Η σύζυγός του κάλυψε το αβυσσαλέο ντεκολτέ της κρατώντας ένα μαξιλάρι (φωτό)

Η σχεδιάστρια της «Yeezy» έχει επικριθεί πολλές φορές για τις ακραίες αποκαλυπτικές εμφανίσεις της

Κάνιε Γουέστ: Η σύζυγός του κάλυψε το αβυσσαλέο ντεκολτέ της κρατώντας ένα μαξιλάρι (φωτό)

Τα προκλητικά ρούχα που φόρεσαν ο Κάνιε Γουέστ και η Μπιάνκα Σενσόρι στη Φλωρεντία έγιναν για άλλη μια φορά viral στα διεθνή ΜΜΕ.

Οι ενδυματολογικές επιλογές του ζευγαριού έχουν βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο γενικά αλλά και κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην ευρωπαϊκή χώρα.

Στην πιο πρόσφατη εμφάνισή τους ο Γουέστ ήταν ντυμένος με το συνηθισμένο ολόμαυρο ντύσιμο του, ενώ ήταν ξυπόλητος, χωρίς παπούτσια.

Η Σενσόρι, από την άλλη ήταν αυτή που τράβηξε τα βλέμματα, καθώς φορούσε ένα ολόσωμο στο χρώμα του δέρματος που περιλάμβανε προσαρτημένες παντόφλες που μοιάζουν με κάλτσες. Φορούσε επίσης τακούνια σε ασορτί χρώμα, αλλά κρατούσε ένα μοβ μαξιλάρι στο στήθος της καθώς περπατούσε, για να μην αφήσει το στήθος να εκτεθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σχεδιάστρια της «Yeezy» έχει επικριθεί πολλές φορές για τις ακραίες αποκαλυπτικές εμφανίσεις της και από ότι φαίνεται αυτή η τελευταία της έξοδος ήταν ο τρόπος της για να αντιμετωπίσει τα αρνητικά σχόλια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.