Άσε αυτά τα προϊόντα σπίτι όταν ταξιδεύεις – Αυτός είναι ο λόγος!

Καλύτερα να τα αποφύγεις στις διακοπές

Άσε αυτά τα προϊόντα σπίτι όταν ταξιδεύεις – Αυτός είναι ο λόγος!

Τι πρέπει να πάρεις και τι να αφήσεις όταν ταξιδεύεις;

Έφτασε η εποχή που κανονίζεις τριήμερα, ή και μεγάλες διακοπές. Είτε πας στο εξωτερικό, είτε σε νησί, ή και σε βουνό, θα πρέπει να δεις ποια beauty προϊόντα θα πάρεις μαζί σου. Η ρουτίνα ομορφιάς είναι σημαντική, άρα είναι καλό να προσπαθείς να την τηρείς ακόμα και στις διακοπές.

Βεβαίως, κάποιες φορές είναι αδύνατον να κουβαλήσεις όλα όσα χρησιμοποιείς. Ωστόσο, μπορείς να φτιάξεις ένα νεσεσέρ που θα καλύπτει τις ανάγκες σου, ειδικά όσον αφορά στην ενυδάτωση και την αντηλιακή προστασία.

ΠΟΙΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΦΉΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ

Αρχικά, ένα από αυτά που θα πρέπει να αφήσεις πίσω είναι τα προϊόντα που περιέχουν ρετινόλη. Ο λόγος είναι απλός. Σύμφωνα με το Healthline, η ρετινόλη μπορεί να βοηθήσει αρκετά στην αντιγήρανση, ακόμα και στην ακμή. Ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο να σου προκαλέσει ερεθισμό και ξηρότητα στο δέρμα. Όσο περισσότερο χρόνο περνάς στον ήλιο, τόσο χειρότερο θα είναι το αποτέλεσμα. Σύμφωνα με την γιατρό Rita Nandi, είναι ακόμα καλύτερο να αποφύγεις την χρήση της δύο εβδομάδες πριν και δύο μετά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντί για τα προϊόντα με ρετινόλη, λοιπόν, μπορείς να πάρεις μαζί σου άλλα. Τα προϊόντα με υαλουρονικό οξύ, βοηθούν την επιδερμίδα σου να ενυδατωθεί. Επιπλέον, για το σώμα, μια πολύ ενυδατική κρέμα και το after sun, θα σε βοηθήσουν με την ξηρότητα που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.