ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα ανακοίνωση από το Παλάτι για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον – «Αυτή η οδηγία ισχύει»

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει να τα πάει "καλά"»

Νέα ανακοίνωση από το Παλάτι για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον – «Αυτή η οδηγία ισχύει»

Την ώρα που οι εικασίες για την υγεία της Κέιτ Μίντλεντον «οργιάζουν», στη δημοσιότητα ήρθε νέα ανακοίνωση από το Παλάτι.

«Το παλάτι του Κένσινγκτον κατέστησε σαφές τον Ιανουάριο το χρονοδιάγραμμα της ανάκαμψης της πριγκίπισσας και θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Αυτή η οδηγία ισχύει», αναφέρεται στην ανακοίνωση η οποία δείχνει μια δυσαρέσκεια για τα όσα ακούγονται, οι αξιωματούχοι, ωστόσο, πρόσθεσαν ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει να τα πάει «καλά».

Η Κέιτ σχεδιάζει να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα μετά το Πάσχα. Η ενημέρωση έρχεται καθώς οι βασιλικοί σχολιαστές κάλεσαν τη βασιλική οικογένεια να είναι πιο ανοιχτή, ειδικά μετά από όσα ακούγονται.

Ο βασιλικός βιογράφος Phil Dampier είπε στη MailOnline ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας «έχουν δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή», αλλά «δεν είναι φυσιολογικές στιγμές», εννοώντας ότι υπάρχει αναταραχή μετά την διάγνωση του Καρόλου με καρκίνο.

«Φοβάμαι ότι αν δεν δοθεί λόγος για την αποχώρηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ την τελευταία στιγμή, αναπόφευκτα θα υπάρξουν εικασίες, κάποιες από αυτές άγριες και άδικες, αλλά αυτή είναι η φύση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αυτές τις μέρες. Υπήρχαν χαζές αναφορές σε δημοσίευμα τις προάλλες για την υγεία της Κέιτ, για τις οποίες δεν υπάρχουν στοιχεία, αλλά αυτές οι φήμες κυκλοφόρησαν γρήγορα σε όλο τον κόσμο», συνέχισε λέγοντας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.