ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το γευστικό όνειρο κάθε Έλληνα: Σουβλάκι ένα μέτρο με 18 ευρώ! (βίντεο)

Σίγουρα δεν σε αφήνει πεινασμένο...

Το γευστικό όνειρο κάθε Έλληνα: Σουβλάκι ένα μέτρο με 18 ευρώ! (βίντεο)

Στο Κερατσίνι, υπάρχει πιθανότατα το μεγαλύτερο σουβλάκι της Ελλάδας, ένα όνειρο πολλών Ελλήνων που αγαπούν την ελληνική κουζίνα και φυσικά το παραδοσιακό και γνωστό σε όλους μας σουβλάκι! Φυσικά υπάρχει και το ανάλογο τίμημα…

Ο Στέλιος Χάλαρης που είναι ιδιοκτήτης της επιχείρησης αυτής, φιλοξενήθηκε στον ΣΚΑΙ και έκανε μία επίδειξη των δημιουργημάτων του, φτιάχνοντας ένα σουβλάκι 2,5 μέτρων.

Για αυτό χρειάστηκαν περίπου 14 πίτες που ενώθηκαν, προκειμένου να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά το κόστος; Εκεί κάπου μπερδευτήκαμε και εμείς από αυτά που είπε ο κ. Χάλαρης, καθώς ανέφερε το μισό μέτρο κάνει 8 ευρώ, ενώ το ολόκληρο κάνει 18.

Αν ισχύει, τότε συμφέρει να πάρεις δύο μισά, παρά ένα ολόκληρο, καθώς εξοικονομείς 2 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.