ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Το κόλπο για να μην μυρίζει άσχημα το ψυγείο σας με ένα υλικό που υπάρχει σε κάθε σπίτι

Θα σας «λύσει» τα χέρια

Το κόλπο για να μην μυρίζει άσχημα το ψυγείο σας με ένα υλικό που υπάρχει σε κάθε σπίτι

Μήπως όταν ανοίγετε την πόρτα του ψυγείου σας, σας έρχεται κατευθείαν στη μύτη μια δυσάρεστη μυρωδιά;

Η «βασίλισσα» της οργάνωσης Κέιτι Λόλας, μοιράστηκε το δικό της κόλπο για να απαλλαγείτε από τις ανεπιθύμητες μυρωδιές του ψυγείου σας μέσα σε μια νύχτα – και το κόλπο της διαρκεί για τρεις μήνες.

Το κόλπο για να μην μυρίζει άσχημα το ψυγείο σας

Η Κέιτι, περισσότερο γνωστή ως Lady Lolas, είναι μια μαμά από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, η οποία έγινε γνωστή για τις εξαιρετικές συνταγές και τις συμβουλές ευεξίας της. Και η τελευταία της είναι η χρήση ενός μικρού μπολ με μαγειρική σόδα για την απορρόφηση των άσχημων οσμών στο ψυγείο.

«Αν το ψυγείο σας μυρίζει λίγο περίεργα – ακόμη και αφού το έχετε καθαρίσει – και δεν έχετε καταφέρει να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά, έχω ακριβώς τη λύση» είπε. «Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε λίγη σόδα μαγειρικής σε ένα πιάτο ή ένα μπολ και να το τοποθετήσετε μέσα στο ψυγείο σας. Θα απορροφήσει όλες αυτές τις μυρωδιές».

Αυτό συμβαίνει γιατί οι περισσότερες μυρωδιές είναι όξινες από τη φύση τους και η διττανθρακική σόδα είναι ένας εξουδετερωτής του pH. Η μαγειρική σόδα μπορεί να παραμείνει στο ψυγείο για έως και τρεις μήνες κάθε φορά – αν και η Κέιτι συνέστησε την τακτική ανανέωσή της.

Ενθουσιάστηκαν οι φαν της με τον κόλπο

Πολλοί, φυσικά, έσπευσαν να ευχαριστήσουν την Κέιτι για την εξαιρετική συμβουλή της. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό» έγραψε κάποια. «Τόσο απλό και συνάμα τόσο αποτελεσματικό!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό λειτουργεί 100%» έγραψε μια άλλη και συνέχισε: «Ο αδερφός μου έφερε κάποτε στο σπίτι ένα φρούτο durian (μυρίζει απαίσια) σε πλαστικό δοχείο και το έβαλε στο ψυγείο. Οι γονείς μου χάρηκαν πολύ τότε. Αλλά αυτή η μυρωδιά! Δύο μέρες με μαγειρική σόδα στο ψυγείο και εξαφανίστηκε!».
«Το κάνω κι εγώ αυτό το κόλπο» είπε ένας τρίτος. «Εγώ χρησιμοποιώ και λεμόνι μαζί γιατί είναι τόσο αναζωογονητικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.