ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οι Kalush Orchestra» χρησιμοποίησαν την «νίκη» τους για να δημοσιεύσουν τις «αλήθειες» του Κιέβου

Οι «νικητές» δημοσίευσαν προπαγανδιστικό βίντεο για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Οι Kalush Orchestra» χρησιμοποίησαν την «νίκη» τους για να δημοσιεύσουν τις «αλήθειες» του Κιέβου

Το ουκρανικό συγκρότημα «Kalush Orchestra» λίγες ώρες μετά τη «νίκη» (μία νίκη που ήταν «αναμενόμενη») στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision που όλοι κατανοήσαν ότι δόθηκε (δεν κατακτήθηκε) για πολιτικούς λόγους εκμεταλλεύτηκε την επιρροή του διαγωνισμού στις κοινωνικές μάζες και έδωσε στη δημοσιότητα προπαγανδιστικό βίντεο του Κιέβου για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Το βίντεο κλιπ είναι γυρισμένο στις πόλεις Μπούτσα, Ίρπιν, Χόστομελ και Μπορομπιάνκα και επεδίωξαν να διαδώσουν με αυτό την ουκρανική και κατά βάση την δυτική προπαγάνδα περί των «κακών» Ρώσων που μία ημέρα ξαφνικά «ξύπνησαν» και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στρατιωτική επέμβαση στην Ουκρανία.
Ισχυρίζονται πως δεν το δημοσίευσαν πριν από την Eurovision για να μην κατηγορηθούν για πολιτικοποίηση του διαγωνισμού!
Έναν διαγωνισμό που εκτός του ότι αποτελεί ένα κάκιστο «πολιτιστικό» προϊόν χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για πολιτικούς σκοπούς ειδικά φέτος.
Στην πραγματικότητα η δημοσίευσή του μετά την λήξη του διαγωνισμού εξασφάλιζε μεγαλύτερη αποδοχή του από το κοινό.
Το βίντεο τελειώνει με το γνωστό… κάλεσμα: «Στάσου στο πλευρό της Ουκρανίας».
«Έτσι βλέπουμε τις Ουκρανές μητέρες σήμερα», δήλωσε ο frontman των Kalush, Oleh Psiuk. «Προσπαθούσαμε να μεταφέρουμε το μήνυμα για το πώς είναι η Ουκρανία σήμερα».

Το βίντεο κλιπ κυκλοφόρησε λίγες ώρες αφότου οι Kalush Orchestra «κέρδισαν» τον διαγωνισμό της Eurovision.

Περισσότεροι από 200.000 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν τον διαγωνισμό της Eurovision οπότε γίνεται κατανοητό το πόσο σημαντικός ήταν για να «διαδοθούν» στις δυτικές κοινωνικές μάζες οι «ορθές και καλές» απόψεις του Κιέβου (στην πραγματικότητα της Ουάσινγκτον και του Λονδίνου, οι υπόλοιποι απλώς αναπαράγουν)…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.