ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Sanaa Kelley είναι «καλλιτέχνης ήχων» & έχει «τρελάνει» το TikTok – Δείτε τι ακριβώς κάνει (βίντεο)

Η ίδια μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στο TikTok βίντεο από την ώρα που εργάζεται

Η Sanaa Kelley είναι «καλλιτέχνης ήχων» & έχει «τρελάνει» το TikTok – Δείτε τι ακριβώς κάνει (βίντεο)

Έναν μάλλον ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο έχει βρει μία TikToker από το Μαρόκο, η Sanaa Kelley, για να κερδίζει τα προς το ζην.

Η Sanaa Kelley δηλώνει «καλλιτέχνης ήχων» και η δουλειά της είναι να ηχογραφεί ήχους της καθημερινότητας τους οποίους στη συνέχεια πουλάει σε μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και τους προσθέτουν σε ταινίες ή σειρές.

@reelfoleysound Walking Foley for the new tv show Quantum Leap airing on Mondays on NBC. Our Wbppcs re-recording mixers @Sean Madsen and Yuri working their magic. In here they mixed all the Foley and added sound effects. #Reelfoleysound #foley #foleyartist #asmr #fyp #postproduction #lovemyjob #bts #audio #sound #quantumleap #newtvseries ♬ original sound – Reel Foley Sound -Foley Artist

Οι ήχοι που ηχογραφεί περιλαμβάνουν από το περπάτημα και το τρέξιμο, μέχρι το μασούλημα του φαγητού.

Αν και το συγκεκριμένο επάγγελμα υπάρχει στο εξωτερικό εδώ και περίπου δύο δεκαετίες, φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό αποκτά όλο και περισσότερους φανς.

Έτσι, ένας έμπειρος καλλιτέχνης αυτού του είδους μπορεί να εισπράττει μέχρι και 400-450 ευρώ την ημέρα, ενώ σύμφωνα με το Motion Picture Editors Guild η μέση αμοιβή του είναι στα 300 ευρώ την ημέρα.

@reelfoleysound Love my job! Snow day for me and I got to dance in the snow #reelfoleysound #foley #foleyartist #asmr #fyp #postproduction #lovemyjob #bts #audio #sound #snow #snowfoley #snowdance #foleyrealsnow #snowfootsteps #soundlady #wbppcs #feature ♬ original sound – Reel Foley Sound -Foley Artist

Η Sanaa Kelley, πάντως, θεωρείται μία από τις κορυφαίες στον τομέα της.

Μετακόμισε από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 στο Λος Άντζελες και ασχολείται με την ηχογράφηση ήχων της καθημερινότητας από τις αρχές του 2.000.

@reelfoleysound Armor for a giant #Reelfoleysound #animation #armor #giant #creative #tailgate #foleyartist #foley #art #sound #asmr #fyp #learnfoley #learnsound #wb ♬ Rocky: Eye of the Tiger – Best Movie Soundtracks

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα, έχει ένα λογαριασμό με περισσότερους από 2.7 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok, ενώ σχεδόν 250.000 άτομα την ακολουθούν στο Instagram και βλέπουν καθημερινά στιγμιότυπα από τη δουλειά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.