ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ιωάννα Τούνη: «Ελπίζω να μη σπάσουν τα νερά και γεννήσω μόνη μου»

Σε πανικό η influencer

Ιωάννα Τούνη: «Ελπίζω να μη σπάσουν τα νερά και γεννήσω μόνη μου»

Από μέρα σε μέρα η Ιωάννα Τούνη αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η γέννα θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, που είναι και τόπος κατοικίας της και η ίδια ανυπομονεί για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά το μωρό της.

Τις τελευταίες ημέρες, το ζευγάρι βρίσκεται στην πόλη, ωστόσο ένα μικρό πρόβλημα έκανε τον αγαπημένο της να ταξιδέψει εκτάκτως στην Αθήνα, με αποτέλεσμα η influencer να μείνει μόνη της.

H Ιωάννα Τούνη λοιπόν, που όλο το διάστημα της εγκυμοσύνης μοιράζεται μέσω Instagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, το μεσημέρι της Τρίτης (3/1) ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως ο σύντροφός της αναγκάστηκε να φύγει, καθώς το σκυλάκι τους αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και θα έπρεπε να δει γιατρό στην πρωτεύουσα.

Σε βίντεο που ανέβασε ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το σκυλάκι μας ξεκίνησε αγωγή με χάπια, δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει για αυτό το λόγο κιόλας χρειάστηκε να κατέβει για να κάνει μαγνητική γιατί στην Θεσσαλονίκη δεν έχουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ελπίζω να μην σπάσουν τα νερά μου και να μην γεννήσω μόνη μου. Ελπίζω να προλάβει να έρθει ο Δημήτρης ή αύριο ή μεθαύριο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.