ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Καλλιόπη Ταχτσόγλου: Η Μαρούσκα από τους «Δύο Ξένους» εγκατέλειψε την υποκριτική και αφοσιώθηκε στο Θεό (φώτο)

Οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι περιορισμένες

Καλλιόπη Ταχτσόγλου: Η Μαρούσκα από τους «Δύο Ξένους» εγκατέλειψε την υποκριτική και αφοσιώθηκε στο Θεό (φώτο)

Η Καλλιόπη Ταχτσόγλου, η τηλεοπτική Μαρούσκα στους «Δύο Ξένους», υποδύθηκε έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς δεύτερους ρόλους στην ελληνική τηλεόραση, ωστόσο έκανε «στροφή» στην καριέρα της και αφοσιώθηκε στο Θεό. 

Η Ρωσίδα οικιακή βοηθός της Ντένης Μαρκορά κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό κυρίως με τον τρόπο που κατάφερνε να συνεννοείται μαζί της. Η αριστοκράτισσα μητέρα του Κωνσταντίνου Μαρκορά δε μιλούσε ρωσικά και η Μαρούσκα δε μιλούσε ελληνικά.

Κάπως έτσι, οι σκηνές τους στη σειρά και οι ατάκες τους άφησαν εποχή. Εγκατέλειψε την υποκριτική, αφοσιώθηκε στον Θεό: H Mαρούσκα είναι σήμερα στην ηλικία της Ντένης Μαρκορά και αγνώριστη (Pic)

Η Καλλιόπη Ταχτσόγλου έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ηθοποιός έχει αφοσιωθεί στον θεό και οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι περιορισμένες.

Πλέον είναι 62 ετών και η τελευταία φωτογραφία της είναι από το 2017 όταν είχε πάρει μέρος σε μία διάλεξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.