ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με μπικίνι η Χ.Μπόμπα: Δείχνει πώς είναι το σώμα της ένα χρόνο μετά τη γέννηση των διδύμων

Αυτή την περίοδο η influencer και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης , βρίσκονται στη Μύκονο

Με μπικίνι η Χ.Μπόμπα: Δείχνει πώς είναι το σώμα της ένα χρόνο μετά τη γέννηση των διδύμων

Ο πιο όμορφος από όλους είναι ο τελευταίος χρόνος για τη Χριστίνα Μπόμπα, καθώς κρατά στην αγκαλιά της τα δίδυμα κοριτσάκια της, που έφερε στον κόσμο τον Ιούνιο του 2021.

Αυτή την περίοδο η influencer και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης , βρίσκονται στη Μύκονο και ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη βάφτιση της Αριάνας και της Φιλίππα, η οποία θα γίνει στο νησί των ανέμων.

Η μαμά Χριστίνα, παρά το άγχος της για να είναι όλα στην εντέλεια την ημέρα του μυστηρίου, δεν ξεχνά να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και να ανεβάζει συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, η influencer δημοσίευσε μια φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς και δείχνει πως είναι το σώμα της ένα χρόνο μετά τη γέννα.

Η ίδια χαμογελάει στον φακό και γράφει στη λεζάντα: «Αχ καλοκαιράκι».

Η ανάρτησή της


Όταν έδειξε τις ραγάδες της

Η Χριστίνα Μπόμπα το Σάββατο θέλησε να απαντήσει μέσω social media σε μερικές ερωτήσεις followers της. Η παρουσιάστρια μάλιστα αποκάλυψε και τον τρόπο που έχει βρει να κοιμίζει τις κόρες της. Πρώτα τις βάζει στο καρότσι και τους διαβάζει βιβλίο. Μόλις τις πάρει ο ύπνος τις βάζει στα κρεβάτια τους.

Μάλιστα με απόλυτη ειλικρίνεια εμπιστεύτηκε σε follower της εάν έχει βρει ξανά τον εαυτό της μετά τη γέννηση των διδύμων. «Δεν νομίζω πως θα είμαι ποτέ ξανά η ίδια. Αλλάζει η ταυτότητά σου. Απλώς θέλει χρόνο να ισορροπήσεις στον νέο σου ρόλο. Νομίζω πως έναν χρόνο μετά αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ στη ζωή μου! Αλλά στην αρχή και για μένα ήταν δύσκολα».

Στην ερώτηση τι έκανε με τις ραγάδες απάντησε: «Ακόμα είναι εδώ» ανεβάζοντας μάλιστα μια φωτογραφία με την κοιλιά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.